Ajax City Daily Paper Trainingstrui 2022-2023

ajax city daily paper trainingstrui 2022-2023Wauw! Wat een geweldig Ajax City Daily Paper trainingstrui 2022-2023 of spreek ik nu voor mijn beurt? Het is wel een uniek jasje in de Ajaxshop :). Wil je een compleet pak met trainingsbroek? Ga dan naar het trainingspak in de fanshop en leg deze ernaast.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • adidas trainingskleding
  • Gratis retour zenden

We hebben al eerder dit seizoen een ontwerp van adidas in Ajax trainingspak variant voorbij zien komen. Je kunt het jack ook zien als Ajax antem trui 2022/23 dat gedragen zal worden wanneer de spelers het veld betreden. De Amsterdammers gaan voor het hoog haalbare niveau aankomend seizoen. Naast de landstitel in de Eredivisie zal er ook gestreden worden om een plek in de volgende ronde van de Champions League en de finale van de KNVB beker. Je herkent adidas wel in alle toonaarde maar dat maakt het ook wel weer leuk :). Ga hier ook langs het adidas Ajax trainingspak.

Een trui zoals deze wordt gedragen op de toekomst maar ook wanneer spelers richting wedstrijden gaan om te chillen 🙂

We gaan de trui dus veelvuldig in beeld zien komen als er wedstrijden worden afgewerkt in de Johan Cruijff Arena. Je kunt het Ajax hoodie voor de stad 2022-23 eenvoudig bestellen in de officiële Ajaxshop. Eerst hadden we alle aanbieders op een rij maar je wilt natuurlijk ook je club steunen. Daarom hebben we gekozen voor de goedkoopste aanbieder en kom je ook nog eens in de echte shop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in de shop, denk aan sjaals, vlaggen en pyjama’s.

Ajax City Daily Paper Trainingstrui 2022-2023

Je kunt de trui niet direct vergelijken met het trainingspak. De zwarte kleuren met dik logo in het midden vallen wel meteen op. Daarnaast is het voorzien van een slimfit design. Verder heeft een adidas trainingstrui altijd handige steekzakken waar iedereen zijn of haar persoonlijke spullen in kwijt kan. De hoodie is een hebbeding voor alle Ajacieden. Voorzien van een handige en soepele rits, met ook nog een tweede rits op de borst. De zwarte kleur komt tevens terug in het clublogo op de linker borst en natuurlijk staat ook het adidas logo weer gepositioneerd op de rechter borst. In de shop ook het Ajax 3rd Pre Match The Golden standard shirt 2022-2023.

  • Ajax Shop artikel
  • Ideaal voor: trainingen & sporten
  • Kledingmerk: adidas
  • Climacool technologie
  • Anthem trui | Pre-match hoodie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *