Joma Anderlecht Thuisshirt 2022-2023

joma anderlecht thuisshirt 2022-2023Hier het Joma Anderlecht thuisshirt 2022-2023 kan je weer lekker gaan combineren met de trainingskleding. Wanneer draag jij voetbalshirts doordeweeks?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Competitie: Jupiler Pro League
  • Sponsor: DVV Insurance

Deze gaan we uiteraard zien in de Jupiler Pro League, de beker van België en Europa. Wil ji de voetbalshirts bedrukken? Ga voor een eigen naam en nummer. Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen naar en nummer achterop het shirt thuis te laten drukken. Je kunt bij ons ook een Anderlecht trainingspak 2017-2018 bestellen.

Het mag geen verrassing heten dat het een paars en wit thuisshirt is geworden. Deze is ontworpen met een speciale technologie. Dit zorgt voor een vocht afwering en comfortabel gevoel ook tijdens intensief sporten. Het logo met de strepen zijn ook weer zichtbaar op het voetbalshirt. Een groot verschil met het voorgaande is dat de diagonale streep is vervangen voor een horizontaal vlak. Het Anderlecht logo is in dezelfde kleur op zijn plaats gebleven. De hoofdsponsor was op het vorige voetbalshirt nog in het wit.

Joma Anderlecht Thuisshirt 2022-2023

In de shop is het Anderlecht voetbalshirt alvast te bestellen. Het belangrijkste product in shop is natuurlijk een thuisshirt. We zullen in de toekomst ook een dekbedovertrek, sjaals en veel meer verzoeken. Zoek je tickets voor de club of wil je vanuit Nederland of Belgie voetbalreizen organiseren? Klik dan in onze store op Forzavoetbalreizen.nl.

RSCA voetbalkleding en nieuws

De club heeft inmiddels bekendheid opgebouwd internationaal. RSCA Anderlecht online geeft een beknopte geschiedenis. Grote spelers hebben het shirt van RSC gedragen zoals Jan Koller, Lukaku en Vincent Kompany om is wat recente namen te noemen. Het Brusselse Anderlecht heeft zich 33 keer mogen bekronen als landskampioen en ze zijn 20 keer als tweede geëindigd. In Europees verband heeft de club in 1983 de UEFA Cup gewonnen. Een leuk feit is dat Johan Boskamp gouden tijden heeft beleefd. In België moet aan het eind van het seizoen Play-off wedstrijden worden gespeeld. De vraag blijft hoelang de Jupiler Pro League dat volg houdt. Kort het RSCA Anderlecht online geschiedenis overzicht.

  • RSC Anderlecht thuis kleding
  • Joma voetbalshirt
  • 100% polyester
  • Kleuren: paars en wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *