Joma Anderlecht Voetbalbroekje Thuis 2022-23

joma anderlecht voetbalbroekje thuis 2022-23Hier het Joma Anderlecht voetbalbroekje thuis 2022-23 is te verkrijgen in onze winkel. Na eigenlijk de winkel van Voetbalshop.nl. Wij hebben de prijzen vergeleken en zijn bij hen uitgekomen. Deze hebben een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • In de maten 26 tot 50

De short heeft net als vorig jaar uiteraard de kleur paars. Zoals gezegd is het een perfecte aanvulling van je thuistenue 2022/23. Het tenue en dus deze zal te zien zijn in de Jupiler Pro League, beker van België en Champions League. Deze is te personaliseren met nummer? Het is mogelijk om voor €9,99 een officieel nummer op het thuisbroekje te laten drukken. Leuk om jezelf of iemand anders cadeau te geven.

Je kunt deze bestellen voor kids, heren en vrouwen. Bedruk deze ook met nummer bij Voetbalshop.

Deze is ontwikkeld en gemaakt in samenspraak met Joma. Zoals te zien, bestaat deze uit een mooie paarse basiskleur, afgewisseld met witte accenten. Zo is er op de linker achterkant het logo van Joma te vinden en op het rechter bovenbeen het logo van de club. Aan de weerszijden zijn de bekende strepen in het wit terug te zien. Hierdoor ziet het broekje er fris uit en mooi in lijn met het thuisshirt. Een totaaloverzicht via: Anderlecht shirt fanshop. Een compleet thuis tenue paars? Kijk dan ook bij het Joma Anderlecht thuisshirt 2022-2023 en Joma Anderlecht voetbalsokken thuis 2022-23.

Joma Anderlecht Voetbalbroekje Thuis 2022-23

Deze is daarnaast gemaakt van het hoogwaardige Joma materiaal. Hierdoor voelt het broekje ten alle tijden droog en comfortabel aan op de huid. Dit komt doordat vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof wanneer je transpireert. Je kunt deze dus ideaal dragen tijdens een training of lekker op vakantie. Maak dus vandaag je thuis tenue nog compleet met het mooie short. Bekijk nu ook het opvallende Joma RSC Anderlecht uitshirt wit 2019-2020!

  • Jupiler Pro & Champions League
  • Joma voetbalkleding
  • Bedrukking mogelijk
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *