Joma RSC Anderlecht uitshirt wit 2019-2020

joma rsc anderlecht uitshirt wit 2019-2020Koop hier het Joma RSC Anderlecht uitshirt wit 2019-2020. Wij hebben de prijzen vergeleken en kwamen uit bij Unisportstore.nl. We hebben natuurlijk ook het thuisshirt in het paars en nog veel meer voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl ⇑
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Joma voetbalkleding

De uit-kleuren van Royal Sporting Club zijn wit met paarse accenten. RSC Anderlecht is de grootste club uit de Belgische competitie. De Jupier Pro League kent inmiddels meer concurrentie met Club Brugge, Standard Luik en Gent. Wij zorgen in ieder geval voor een volle shop en maken ons klaar voor het seizoen.

Quote: Anderlecht wordt met 2 vingers in de neus kampioen.

Het Anderlecht shirt wit is ontworpen door Joma. Je zal zeker opvallen in het uitshirt tijdens het sporten. De witte kleur heeft de overhand met de tinten van het thuisshirt. Je kunt zelf lekker combineren met een short en bijpassende kousen. Het Anderlecht logo staat op de linkerborst met de 3 sterren. Aangezien RSC Anderlecht twee keer de Europa Cup II heeft gewonnen en één keer de UEFA Cup zijn ze internationaal bekend. De club heeft ook spelers van naam gekend. Spelers als Robby Rensebrink, Jan Mulder en Luc Nilis staan in de topscoorder-lijst aller tijden. Nu vooral Kompany en Chadli.

Joma RSC Anderlecht uitshirt wit 2019-2020

In het midden staat de sponsor BNP Paribas Fortis. De zijkanten zijn bekleed met strepen. Dit geeft een mooi contrast. Het uitshirt heeft een strakke en sportieve kraag. Je kunt het shirt vandaag bestellen en je krijgt deze morgen al in huis. Alle spelers van Anderlecht kunnen weer achterop de shirts worden bedrukt. Een bedrukt voetbalshirt is iets duurder. Het uittenue is ontworpen met de Joma technologie. Je kunt dus vol gaan sporten terwijl je altijd fris en fruitig blijft aanvoelen. Wij willen dat jij als voetballiefhebber de juiste prijs betaald voor je favoriete Anderlecht shirt.

RSC Anderlecht Online

Je vindt hier naar kleding ook informatie over RSC Anderlecht. Anderlecht is na de oorlog altijd in de top zes geëindigd en ook meer dan 30x kampioen van Belgie geworden. We gaan dit shirt zien tijdens de uitwedstrijden. We hopen natuurlijk dat het Anderlecht kampioen wordt. De start van de competitie is minder maar we zullen moeten wachten tot na de playoffs waar de club zal eindigen. RSC Anderlecht uit Brussel heeft veel talent in huis. Jonge spelers zijn vaak op jonge leeftijd belangrijke spelers voor het elftal. Zoals we ieder jaar zien in de AEGON Future cup zit de opleiding van Anderlecht bom vol talenten. Hier kan je een nieuwe Joma Anderlecht thuisshirt 2022-2023 bestellen.

  • Royal Sporting Club Anderlecht
  • Hoofdsponsor: BNP Paribas Fortis
  • Kledingsponsor: Joma
  • Te zien in de Jupiler Pro League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *