Joma RSC Anderlecht Shirt Thuis 2023-2024

joma rsc anderlecht shirt thuis 2023-2024Hier is het Joma RSC Anderlecht shirt thuis 2023-2024 in onze shop van Voetbalshirtsdirect.nl. Een voetbalshirt met een standaard pasvorm en natuurlijk in het paars met wit. Deze is ontworpen van 100% polyester met mesh-panelen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, junioren tot XXXL
  • DVV Insurance sponsor

Het voetbalshirt is ontworpen in een samenwerking met sportmerk Joma. Joma heeft uitstekende kwaliteit maar is minder bekend in de voetbalwereld en op voetbalkleding. Deze is wel gelijk populair maar dat is niet gek want het is historisch de beste club. Nu ook een shirt zonder opvallende accenten in 2 kleuren. Wil je nog een shirt met DVV in het midden? Ga dan langs het Joma RSC Anderlecht 3rd Shirt zwart 2023-2024.

Pubquiz vraag eenvoudig: wanneer is de club voor het laatst kampioen geworden van België?

Het voetbalteam logo op de linkerborst en Joma logo op de rechterborst. De kraag is een soort v hals maar dan ook weer rond. Het Anderlecht voetbaltenue 2023/24 zal misschien populair worden afhankelijk van de prestaties. Een prachtig voetbalshirt die ook kan worden bedrukt met naam en nummer. Denk aan spelers als Dolberg. Debast of Vertonghen om even 2 te noemen. Je kunt je kast lekker aanvullen met de nieuwste kleding. Maak je helemaal klaar voor dit seizoen.

Joma RSC Anderlecht Shirt Thuis 2023-2024

Het Joma shirt paars met wit 2023-24 maar ook trainingspakken zijn beschikbaar voor de echte voetballiefhebbers. Wens je bijvoorbeeld een origineel voetbalshirt op de training? Deze is dan echt iets voor jou. We beginnen een keer niet over de geschiedenis. Hier valt zoveel over te vertellen. In ieder geval een populair shirt in Nederland en België. Je kunt in onze voetbalshop straks nog veel meer kleding van Anderlecht bestellen.

  • RSC Anderlecht voetbalteam
  • Joma voetbalkleding
  • Voorbereiding op de Belgische competitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *