Di Maria Benfica Shirt Thuis 2023-2024

di maria benfica shirt thuis 2023-2024Je kan in onze winkel het Di Maria Benfica shirt thuis 2023-2024 krijgen. Een voetbalshirt met een normale pasvorm en beschikbaar voor kinderen, heren & dames. Boven de bedrukking zie je Sagres als sponsor van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Transfervrij van Juventus
  • Rugnummer 11

Het Benfica shirt van deze man is natuurlijk ook te verkrijgen in de Argentinië variant. Je snapt wel dat het een populaire is nu hij nog speelt. Helemaal leuk als een speler terugkomt op het oude nest. Je kunt ook je eigen naam laten bedrukken. Een voetbalshirt bedrukken origineel kost 20 euro.  Angel Di Maria is altijd geliefd geweest. Hier kan je ook nog het Di Maria Juventus shirt thuis 2023-2024. Al zou ik niet weten waarom je die zou bestellen.

De flankspeler was bij Real Madrid in 2012 overbodig. Hij vertrok toen ook naar Man U voor 75 mln. De sterspeler kwam in 2014 voor een 63 miljoen over van Manchester United. Ook bij Manchester United was hij in 2014 overbodig geworden. Hij heeft daarna een kleine 8 jaar in Parijs gezeten met zijn gezicht. Angel Di Maria begon zijn carrière bij Rosario Central in zijn geboorteland. Het was een vlugge buitenspeler die al snel indruk maakte. Na twee jaar bij Central te hebben gespeeld en een fantastisch WK onder de 20 werd hij opgepikt door SL Benfica. Hij zou drie seizoen in Portugal speler waarna hij werd gecontracteerd door Real Madrid. Inmiddels is hij terug op het oude nest :).

Di Maria Benfica Shirt Thuis 2023-2024

Zijn oude club Benfica gaat hij zeker nog 1 seizoen vertegenwoordigen. Daarna zal het wel zo’n beetje klaar zijn denk ik. Eigenlijk geen idee of hij ook nog voor Argentinië uitkomt. Je kunt bij ons in ieder geval wel het Di Maria Argentinië voetbalshirt bestellen. Je hebt dus de keuze uit een tweetal voetbalshirts. Kies bijvoorbeeld ook het Argentinie Di Maria uitshirt 2018-2019 om maar eens 2 shirts te noemen.

  • Di Maria voetbalshirts
  • Argentinië kleding
  • adidas X voetbalschoenen
  • Buitenspeler
  • Nieuwe club Benfica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *