Di Maria Juventus Shirt Thuis 2023-2024

di maria juventus shirt thuis 2023-2024In onze winkel kan je het Di Maria Juventus shirt thuis 2023-2024 kopen. Het is een vernieuwd voetbalshirt met gele accenten en vernieuwde strepen. Een bedrukking is dus in het wit zichtbaar en de logo’s laten zien dat het een officiële bedrukking is.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding

Je kunt naar de Juve variant ook gaan voor het Argentinië shirt. Het is ook mogelijk om het tenue compleet te maken met short en kousen. Geweldig om een bedrukt shirt te hebben tijdens het sporten of wanneer je op vakantie gaat. Een voetbalshirt bedrukken origineel kost 20 euro. Angel Di Maria is niet weg te denken uit het team. Hij is natuurlijk wel iets ouder geworden maar hij blijft een held.

De sterspeler kwam in 2014 voor een 63 miljoen over van Manchester United.

Hij begon zijn carrière bij Rosario Central in zijn geboorteland. Na een goed WK onder de 20 ging hij naar Benfica. Daarna vertrok hij naar Real Madrid en daarna ging hij naar Man Unitd. Vervolgens ging hij naar PSG en nu dan bij Juve. Hij is inmiddels op leeftijd maar het blijft een goede voetballer. Het was een vlugge buitenspeler die al snel indruk maakte. Een mooi lijstje als je het  zo bekijkt. Je kunt bij ons ook het Di Maria Thuisshirt Argentinie 2022-23 bestellen.

Di Maria Juventus Shirt Thuis 2023-2024

De ster maakte zijn debuut in 2008 voor het eerste team van Argentinië. Het duurde twee jaar voordat hij zijn eerste goal scoorde tegen Canada. Zijn opvallende kop maakt hem herkenbaar voor iedereen. Ik moet zeggen dat de Serie A hier niet echt wordt gevolgd. Volgens mij is hij ook een tijdje blessa geweest. We hopen nog een paar jaar te kunnen genieten van Angel Di Maria. Je hebt dus de keuze uit een 4tal voetbalshirt. Het Argentinië Di Maria shirt is een klasse product op zich. Tot het WK voetbal 2022 is het Di maria Argentinië shirt 2022-23 en Argentinie Di Maria WK uitshirt 2022-2023 te zien.

  • Di Maria voetbalkleding
  • Voetballand: Argentinië
  • adidas X voetbalschoenen
  • Trainingspakken zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *