adidas Juventus Shirt Keeper Blauw 2023-2024

adidas juventus shirt keeper blauw 2023-2024Een unieke groene kleur voor het adidas Juventus shirt keeper blauw 2023-2024. In de store een groot verschil vergeleken met het thuisshirt. Wat vind je van de kleurencombi van het keepersshirt?

bestel nu

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • In: kids, kinder en senioren maten
  • Seizoen: 2023/2024

Het Juventus shirt keepers 2023/24 als je een groot fan bent van keepers? Al in het bezig van een keepersshort en kousen dan mag deze zeker niet ontbreken. Ga direct voor het shirt keeper in de outlet store. Deze wordt gedragen door Perin en Szczesny. Gaan ze nog een nieuwe keeper halen denk jij? Een populair ouder spelersshirt met het Juventus thuisshirt Vlahovic 2022-2023.

Dit is een ontwerp van adidas net als complete lijn van de club. De blauwe basiskleur in het hele tenue met witte accenten maakt het een erg uniek keepersshirt. Het keeperstenue zal gedragen worden door Wojciech Szczesny en Mattia Perin. De club heeft ook Courtois ook nog steeds op de scoutingslijst staat. Deze zal gedragen worden in Juventus Stadium, Turijn tijdens de wedstrijden van de Serie A, Champions League en de Coppa Italia.

adidas Juventus Shirt Keeper Blauw 2023-2024

Deze is Clima-cool wat we terug zien in de nieuwste voetbalkleding. De adidas strepen zijn wit en zichtbaar aan de zijkant van het voetbalshirt. Verder heeft deze uiteraard korte mouwen en is voorzien van kussens en zacht voor het duiken. Bij Unisportstore is het als enige mogelijk om een keepersshirt te bedrukken. Natuurlijk in alle maten te verkrijgen in onze voetbalshop. Benieuwd naar de mogelijkheden bekijk het bij onze aanbieders? Bekijk dan ook adidas keepershandschoenen Predator PRO Nite Crawler zwart grijs.

Je kunt ook voetbalreizen boeken om de sterspelers tijdens de wedstrijden van dichtbij te bekijken? Dit is natuurlijk inclusief alle gemakken zoals wedstrijdtickets, overnachting en vervoer. Het Juventus Stadium bezoeken met het prachtige shirt die door de sterren zal worden gedragen. Zie ook voetbalwedstrijd bezoeken om een trip te boeken.

  • Juventus Football Club
  • Thuiswedstrijden: Juventus Stadium
  • adidas voetbalkleding
  • Sterkeepers: Wojciech Szczesny en Mattia Perin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *