adidas Keepershandschoenen Predator PRO Nite Crawler Zwart Grijs

adidas keepershandschoenen predator pro nite crawler zwart grijsKeepershandschoenen fingersave met de adidas keepershandschoenen Predator PRO Nite Crawler zwart grijs kopen? Deze handschoenen in navolging van de adidas Keepershandschoenen Predator Pro wit rood zwart.

direct bestellen vsd

  • Gedragen door: Neuer en De Gea
  • In: kinderen, junioren, heren en dames
  • Variant: Predator Pro
  • Lijn: Nite Crawler

Keepershandschoenen in de kleuren zwart met grijs voor de professionele keeper. Voorzien van Punch zone en Evo zone voor geweldige reddingen en bescherming voor de hand. Bijpassende bescherming? Bekijk het adidas Hoofdbescherming Keeper. We hebben het al genoemd maar gedragen door helden als Manuel Neuer en David de Gea. In de outlet shop de keeperskleding en handschoenen voor de pro maar ook classic, manuel en meer fingersafe keepershandschoenen. De adidas keepershandschoenen fingersave voor de keeper die 90 min gefocust is. Seamless touch met een gladde binnenkant. De strakke pasvorm geschikt voor jong en oudere keepers. Shop de adidas keepershandschoenen Predator PRO Nite Crawler zwart grijs voor junioren, kids, kinderen, heren en vrouwen.

adidas Keepershandschoenen Predator PRO Nite Crawler Zwart Grijs

Voetbalshirtsdirect.nl met de keepershandschoenen elite voor de professionele keeper. Ga voor trainingshandschoenen maar ook speciale keeperswedstrijdhandschoenen. Een binnenzijde voor comfort en de ballen eenvoudig uit je doel te houden. Het reliëf op de vingers om blessures te voorkomen en de bal zonder problemen te kunnen weg stompen. Grip en comfort waren de belangrijke voorwaarde van de adidas keepershandschoenen fingersave. Maak vandaag nog je keepersoutfit compleet met deze geweldige keepershandschoenen black.

  • Black edition
  • adidas Predator
  • Classic, Pro en Manuel
  • Punch zone en Evo zone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *