adidas Predator Energy Mode Geel Rood

adidas predator energy mode geel roodZoek jij als keeper de beste handschoenen? Ga voor de adidas Predator Energy Mode geel rood. Unieke keepershandschoenen in de kleuren geel met rood. De opvolgers van de adidas Predator Pro en lage varianten voetbalschoenen. Gedragen door Cillessen, Neuer en ter Stegen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maat: 5 tot 11
  • adidas pack: Energy mode / Unleash speed

Als keeper zijnde kan je niet zonder goede, stabiele keepershandschoenen. Wij hebben alvast de goedkoopste aanbieder gekozen. Keepershandschoenen beschikbaar in kinderen, junioren, senioren. Hier ook de bijpassende adidas X Unleash Speed voetbalschoenen in de store.

adidas Predator Energy Mode Geel Rood

We hebben de varianten als pro, academy en elite varianten gloves. Gedragen door de sterren: Neuer, de Gea, Jasper Cillessen, ter Stegen. In de Eredivisie is Onana 1 van keepers die gaat voor deze variant. De bekendste technologieën met Evo Zone technologie, Negative Cut en Punch Zone kennen we inmiddels wel. Een kleine verandering is de mogelijkheid voor een strakkere pasvorm. Grip is oh zo belangrijk met de zwabberballen van tegenwoordig. Ingespeeld op het fenomeen met de zones voor extra grip. De Unleash Speed keepershandschoenen adidas geschikt voor trainingen en wedstrijden in de voetbalshop.

  • Unleash speed
  • Evo Zone technologie, Negative Cut, Punch Zone
  • Varianten: pro, academy en elite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *