adidas Nemeziz Messi Groen Zwart

adidas nemeziz messi groen zwartLionel Messi football boots met de adidas Nemeziz Messi groen zwart voetbalschoenen. Andere varianten vind je in de kleur oranje en paars. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ Lionel Messi kleding & voetbalschoenen

+ adidas Nemeziz Messi 18+ FG/AG

Lionel Messi voetbalschoenen in aanloop van de grote toernooien. Opvallend de kleurencombinatie met groen en zwarte adidas accenten. Ga direct naar Voetbalshop.nl welke is gekozen tot beste en goedkoopste aanbieder voor deze voetbalschoenen. Ga ook eens langs de adidas X Mohamed Salah Ultraboost sneakers.

De nieuwste Lionel Messi voetbalschoenen 2018 in aanloop van de World Cup 2018. Unieke kleuren welke toch niet geheel passen bij het lichtblauw met wit van Argentinië. De naam adidas Nemeziz Messi 18+ Energy Mode. Technologieën van adidas met een ontwerp voor kunstgras en grasveld ondergronden. Een vlag en initialen kunnen worden geplaatst aan de achterkant. Het wordt steeds populairder om je voetbalschoenen te bedrukken. DE hybrid touch materiaal en 3D grit om grip te hebben op verschillende velden en met verschillende weersomstandigheden. Een voetbalschoen welke extreem veel wordt aangeschaft door Lionel Messi. Wens jij ook net als de beste voetballer de Messi voetbalschoenen FG/AG adidas? FG voor firm ground en artificial ground dus voor gras en kunstgras. Ontworpen met extreme perfectie en zo dus de lichtgewicht voetbalschoenen met adidas Here to Create.

adidas Nemeziz Messi Groen Zwart

Messi heeft lichtgewicht voetbalschoenen nodig omdat hij de bal extreem precies kan plaatsen. Zachte en flexibele voetbalschoenen voor een schot, sprint en vrije trap. Vrije trappen maar ook passing en eigenlijk alles waar Lionel Messi de uitblinker in is. 360torsion tape en 360 agility bandage system welke revolutionair zijn in de voetbalwereld. Dit zijn lichtgewicht schoenen met adidas Nemeziz Messi 18+ Pure Agilityknit 2.0. Een totaaloverzicht van de nieuwste adidas voetbalschoenen via de blauwe link. In de store van www.voetbalshirtsdirect.nl schoenen welke zelf kunnen worden ontworpen. Deze zijn beschikbaar voor kind, junior, heren, vrouwen.

  • adidas Nemeziz 18+ Purespeed FG / AG
  • FG / AG (firm ground en artificial ground)
  • 360torsion tape, 360 agility bandage system
  • Gewicht: 213 gram
  • Voetbalschoenen Messi groen zwart
  • Maten: 32 tot 47 1/2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *