Messi Witfluor Voetbalschoenen 2020

messi witfluor voetbalschoenen 2020Koop hier de Messi witfluor voetbalschoenen 2020. Ze komen uit de Uniforia pack met Pure Agilityknit 2.0. Je kunt wel zeggen dat het gloednieuwe voetbalschoenen zijn van Lionel Messi. Te vinden in onze voetbalschoenenshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, kind junior, heren en vrouwen
  • Sterspeler: Lionel Messi
  • adidas voetbalschoenen

Hier zijn dan eindelijk de unieke voetbalschoenen na de Corona tijd. Je vindt ze in het wit met fluorgele accenten. Nu kan je dus met de voetbalschoenen het veld betreden net zoals Lionel Messi dit doet. Ze zijn allen voorzien van hybrid touch materiaal en een vernieuwde noppensysteem voor nog betere acties.

De Messi witfluor voetbalschoenen 2020 hebben denaam adidas Nemeziz 19+ meegekregen. Ze zijn dan ook ontwikkeld voor alle weersomstandigheden met de nieuwste adidas technologieën. Een bedrukking of stiksel van de voetbalschoenen is ook mogelijk. Dit kan door een vlag en initialen te laten plaatsen. Je hebt verder 3D grit wat zorgt dat je op alle terreinen en tijdens natte dagen gewoon uit de voeten kunt. Of je blessurevrij blijft dan zeggen wij nee maar er is wel extra steun.

Je kunt op firm ground en artificial ground de boots gebruiken. FG en AG dus speelt je soms op natuurlijke ondergronden en soms op gras dan zijn deze schoenen ideaal.

Messi Witfluor Voetbalschoenen 2020

De adidas Lionel Messi boots komen met hybrid touch materiaal. Perfectie is belangrijk als je het hebt over de beste voetballer ter wereld. Een simpele pass of vrije trap is belangrijk voor Leo. 360torsion tape en 360 agility bandage system kan je zien aan de bovenkant en zorgt voor extra stevigheid. De voetbalschoenen zijn niet alleen lichtgewichten maar vormen zich ook om de voeten. Wij hebben geen idee of de adidas Lionel Messi Boots FG bij je passen? Je kunt ook direct doorgaan naar de adidas Nemeziz Messi groen zwart.

Messi de absolute ster van Argentinië en FC Barcelona met eigen voetbalschoenen.

De nieuwste Messi voetbalschoenen nu voor iedereen. Nemeziz komt met een nieuwe lijn met een Messi variant. Zachte en flexibele voetbalschoenen voor een schot, sprint en vrije trap. Ze hebben ook nog eens een unieke noppensysteem met in totaal zes driehoek noppen. Vier noppen aan de achterkant om stabiel op het veld te paraderen. Non stop grip voor de beste acties, schoten en passing. Je kunt nu helemaal los met deze nieuwe bazen schoenen.

  • adidas Nemeziz 19+ Purespeed FG / AG
  • FG / AG (firm ground en artificial ground)
  • 360torsion tape en 360 agility bandage system
  • Gewicht: 213 gram
  • Maten: 26 tot 47 1/2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *