adidas Predator Messi Accuracy FG Pearlized Wit

adidas predator messi accuracy fg pearlized witJe kunt de adidas Predator Messi Accuracy FG Pearlized wit voetbalschoenen vanaf nu bestellen. De eerste met lichtgewicht HybridTouch-bovenwerk en een totaalgewicht van 240 gram. Je kunt deze hieronder direct bestellen bij Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nieuwste Messi pack
  • Maat: 26 tot 49,5

Je hebt ze misschien al wel gezien op televisie. De hedendaagse voetbal kan niet meer zonder verschillende kleuren voetbalschoenen. Deze zijn gewoon uniek omdat ze door Messi worden gedragen. Je kan dan wel inschatten dat ze goed zijn voor de afronding, passing en vooral snelheid. Naast de balcontrole zijn het ook nog eens prachtig om te zien.

Balgevoel is nou eenmaal essentieel met deze sport. Je presetaties zullen wel vooruitgaan maar ze zien er ook gewoon lauw uit. adidas Predator focust zich al jaren op de speler. Dit zie je dan ook terug in de diverse technologieën. Naast Lionel zijn het ook Pedri en Jude Bellingham die deze boots dragen. Je kunt ze een beetje vergelijken met de oudere voetbalschoenen Nemeziz Messi witgrijs 2019.

adidas Predator Messi Accuracy FG Pearlized Wit

We gaan straks alle technologieën benoemen. Je kent bijvoorbeeld Primeknit wel. Dit zorgt ervoor dat ze precies om de voeten vallen. Wel kan het even wennen zijn dat het lijkt alsof je geen schoenen draagt. Het is dan ook met een HybridTouch bovenwerk ontworpen. Dit wil zeggen dat ze gewoon erg licht zijn gemaakt. Je hebt dan extra feeling maar daarnaast ook grip. Tijdens een training of wedstrijd

  • HybridTouch bovenwerk
  • High Definition Grip rubberen
  • Tweedelige PRIMEKNIT kraag zorgt voor de ultieme pasvorm
  • Gespleten buitenzool bevat een Power Facet

Dit product bevat Primegreen. Primegreen is een reeks gerecyclede high-performance materialen en heeft als doel om een einde te maken aan plastic afval. Dit is slechts één van onze missies om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bestel hier ook de adidas X oranje Speedportal L10nel M35si.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *