Messi Voetbalschoenen adidas

messi voetbalschoenen adidasIn het wit, blauw met paars accenten de Messi voetbalschoenen adidas speciaal ontworpen voor superster: Lionel Messi. adidas Nemeziz hebben we nu al in zoveel varianten gezien. X speedflow .1 Purespeed FG zijn lichtgewicht voetbalschoenen. Wat vind jij van deze variant voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Wat geef jij gemiddeld aan schoenen uit?
  • Kleuren:paars, blauw en geel

Het zijn unieke voetbalschoenen met nog uniekere kleuren die je steeds vaker op het veld ziet terugkomen. Het is natuurlijk geweldig om dezelfde voetbalschoenen te dragen als de beste voetballer van de wereld. Aan de Messi voetbalschoenen adidas is een pakket technologieën toegevoegd. Het is werkelijk waar een heldenverschijning met deze prachtige voetbalschoenen. Wat zijn volgens jou de mooiste voetbalschoenen ooit gemaakt?

Messi gaat nog zeker 5 jaar door met voetballen – VSD

Deze schoenen zijn ontwikkeld om tijdens alle weersomstandigheden uit de voeten te kunnen. Het is mogelijk om een naam en vlag op de voetbalschoenen te laten stikken. Ze hebben door de hybride materialen een langere levensduur. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het dribbelen door de 3D grit, zelfs tijdens natte voetbaldagen. Je kan tevens gemakkelijk zonder schade van richting wisselen. We kunnen niet garanderen dat je blessurevrij blijft door de voetbalschoen maar de kans is zeker teruggebracht. De Messi voetbalschoenen adidas FG is te verkrijgen in junioren, kinderen en doorgewinterde voetballer.

Messi Voetbalschoenen adidas

De adidas voetbalschoenen Messi FG zijn ontworpen met hybrid touch materiaal. Het wil zeggen dat de schoen zacht en perfect aanvoelt. Een simpele pass of vrije trap kan met meer gevoel worden gegeven. Aangezien de voetbalsokken ook met een verstevigd voetbed zijn ontwikkeld, past de voetbalschoen perfect om de voet. De nieuwe rage onder de voetbalschoenen zijn lichtgewichten. De adidasX Speedflow Messi .1 FG Unparalleled weegt slechts 156 gram. In het blauw, wit ook de bijpassende adidas slippers donkerblauw wit om lekker te kunnen douchen na de training.

Volgens bronnen vindt Lionel de rood met zwarte Adizero’s het fijnst om te dragen.

De nieuwe Messi voetbalschoenen heeft een Speedfoil system. Het wil zeggen dat ze extra zacht, licht en flexibel ontworpen om extra veel snelheid mee te geven tijdens een sprint. Aan de voorkant van de voetbalschoenen zitten zes driehoek noppen. De achterkant is afgewerkt met vier verstevigde noppen om extra stabiliteit mee te geven. De adidas strepen zijn buitenaards weergegeven en de totale voetbalschoen heeft een sprintframe. adidas voetbalschoenen ontwerpen? Uiteraard is het mogelijk om je initialen op de boots te laten borduren. Wat moeten we nog zeggen over Messi? Is hij de beste voetballer aller tijden of kies je toch een andere speler?

  • FG voor natuurlijke ondergronden
  • adidas Team Mode
  • Speedfoil system
  • Red Limit
  • Gewicht: 156 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *