Messi Voetbalschoenen adidas

messi voetbalschoenen adidasIn het wit, blauw met zwarte accenten de Messi voetbalschoenen adidas speciaal ontworpen voor superser: Lionel Messi. adidas Nemeziz hebben we nu al in zoveel varianten gezien. Nemeziz 18.1 Purespeed FG zijn lichtgewicht voetbalschoenen. 18+ Pure Agility voor de snelle voetballer. Wat vind jij van deze variant voetbalschoenen?

Beschikbaar in: kids, junior  en senior
Wat geef jij gemiddeld aan schoenen uit?
Voetbalschoenen adidas
Sterspeler: Lionel Messi
Kleuren: wit, blauw en zwart

Het zijn unieke voetbalschoenen 2018 met wit, blauw, zwarte kleuren die je steeds vaker op het veld ziet terugkomen. Het is natuurlijk uniek om dezelfde voetbalschoenen te dragen als de beste voetballer van de wereld. Aan de Messi voetbalschoenen adidas is een pakket technologieën toegevoegd. Het is werkelijk waar een heldenverschijning met deze prachtige voetbalschoenen. Wat zijn volgens jou de mooiste voetbalschoenen ooit gemaakt?

De Messi voetbalschoenen adidas zijn ontwikkeld om tijdens alle weersomstandigheden uit de voeten te kunnen. Het is mogelijk om een naam en vlag op de voetbalschoenen te laten stikken. Ze hebben door de hybride materialen een langere levensduur. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het dribbelen door de 3D grit, zelfs tijdens natte voetbaldagen. Je kan tevens gemakkelijk zonder schade van richting wisselen. We kunnen niet garanderen dat je blessurevrij blijft door de voetbalschoen maar de kans is zeker teruggebracht. De Messi voetbalschoenen adidas FG is te verkrijgen in junioren, kinderen en doorgewinterde voetballer. Bekijk de prijzen hieronder voor de Messi voetbalschoenen kids.

direct bestellen vsd

Messi Voetbalschoenen adidas

De adidas voetbalschoenen Messi FG zijn ontworpen met hybrid touch materiaal. Het wil zeggen dat de schoen zacht en perfect aanvoelt. Een simpele pass of vrije trap kan met meer gevoel worden gegeven. Aangezien de voetbalsokken 2018/19 ook met een verstevigd voetbed zijn ontwikkeld past de voetbalschoen perfect om de voet. De nieuwe rage onder de voetbalschoenen zijn lichtgewichten. De adidas Messi 18+ Pure Agility weegt slechts 156 gram. We hebben Messi al een aantal varianten zien dragen. Volgens bronnen vindt Lionel de rood met zwarte Adizero’s het fijnst om te dragen. In het blauw, wit ook de bijpassende adidas slippers donkerblauw wit om lekker te kunnen douchen na de training.

De nieuwe Messi voetbalschoenen of adidas Nemeziz 18.1 Purespeed FG/AG wit, blauw, wit heeft een Speedfoil system. Het wil zeggen dat ze extra zacht, licht en flexibel ontworpen om extra veel snelheid mee te geven tijdens een sprint. Aan de voorkant van de voetbalschoenen zitten zes driehoek noppen. De achterkant is afgewerkt met vier verstevigde noppen om extra stabiliteit mee te geven. De adidas strepen zijn buitenaards weergegeven en de totale voetbalschoen heeft een sprintframe. adidas voetbalschoenen ontwerpen? Uiteraard is het mogelijk om je initialen op de Adidas voetbalschoenen te laten borduren. Wat moeten we nog zeggen over Messi? Is hij de beste voetballer aller tijden of kies je toch een andere speler?

  • FG voor natuurlijke ondergronden
  • adidas Team Mode
  • Speedfoil system
  • Red Limit
  • Gewicht: 156 gram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *