Home » Messi voetbalschoenen » Messi Voetbalschoenen adidas

Messi Voetbalschoenen adidas

messi voetbalschoenen adidasDe Messi voetbalschoenen adidas zijn de gloednieuwe voetbalschoenen van Lionel Messi. De voetbalschoenen zijn de vergelijken met de adidas X. Kijk voor de nieuwe adidas voetbalschoenen in onze voetbalschoenenshop.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €59.95
Beschikbaar in: kids, junior  en senior
Partners: Unisportstore en Voetbalshop
Voetbalschoenen adidas
Overzicht: adidas voetbalschoenen

Het zijn unieke voetbalschoenen 2017 met aparte kleuren die je steeds vaker op het veld ziet terugkomen. Het is natuurlijk uniek om dezelfde voetbalschoenen te dragen als de beste voetballer van de wereld. Aan de Messi voetbalschoenen adidas is een pakket technologieën toegevoegd. Het is werkelijk waar een heldenverschijning met deze prachtige voetbalschoenen.

Vergelijk onze partners | Messi adidas X Voetbalschoenen VAnaf
Partners Bestellen Prijs
Unisportstore.nl voetbalshirts direct kopen €59.95
Voetbalshop.nl direct bestellen vsd €99.99
  • adidas X17+ Purespeed FG
  • Messi voetbalschoenen
  • Maten: 32 tot 47 1/2

Messi Voetbalschoenen adidas

De Messi voetbalschoenen adidas zijn ontwikkeld om tijdens alle weersomstandigheden uit de voeten te kunnen. Het is mogelijk om een naam en vlag op de voetbalschoenen te laten stikken. Ze hebben door de hybride materialen een langere levensduur. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het dribbelen door de 3D grit, zelfs tijdens natte voetbaldagen. Je kan tevens gemakkelijk zonder schade van richting wisselen. We kunnen niet garanderen dat je blessurevrij blijft door de voetbalschoen maar de kans is zeker teruggebracht. De Messi voetbalschoenen adidas FG is te verkrijgen in junioren, kinderen en doorgewinterde voetballer. Bekijk de prijzen hieronder voor de Messi voetbalschoenen kids.

adidas Voetbalschoenen Messi FG

De adidas voetbalschoenen Messi FG zijn ontworpen met hybrid touch materiaal. Het wil zeggen dat de schoen zacht en perfect aanvoelt. Een simpele pass of vrije trap kan met meer gevoel worden gegeven. Aangezien de voetbalsokken 2017/18 ook met een verstevigd voetbed zijn ontwikkeld past de voetbalschoen perfect om de voet. De nieuwe rage onder de voetbalschoenen zijn lichtgewichten. De adidas Messi 17+ Pure Agility weegt slechts 156 gram. We hebben Messi al een aantal varianten zien dragen. Volgens bronnen vindt Lionel de rood met zwarte Adizero’s het fijnst om te dragen.

  • FG voor natuurlijke ondergronden
  • Speedfoil system
  • Red Limit
  • Gewicht: 156 gram

adidas Messi X17+ Purespeed FG

De nieuwe Messi voetbalschoenen of adidas X17+ Purespeed FG/AG black Limit – Wit/Zwart heeft een Speedfoil system. Het wil zeggen dat ze extra zacht, licht en flexibel ontworpen om extra veel snelheid mee te geven tijdens een sprint. Aan de voorkant van de voetbalschoenen zitten zes driehoek noppen. De achterkant is afgewerkt met vier verstevigde noppen om extra stabiliteit mee te geven. De adidas strepen zijn buitenaards weergegeven en de totale voetbalschoen heeft een sprintframe. adidas voetbalschoenen ontwerpen? Uiteraard is het mogelijk om je initialen op de Adidas voetbalschoenen te laten borduren. Nog niet uit gewinkeld of meer Messi? Kijk dan gerust bij de Barcelona tenue 2017-2018 of het Nike Barcelona trainingspak 2017-2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *