Alexis Inter Milan Thuisshirt 2021-2022

alexis inter milan thuisshirt 2021-2022In het blauw met zwart en rugnummer 7 het Alexis Inter Milan thuisshirt 2021-2022 kopen? Je kunt wel zeggen dat deze vervangen is door het Lukaku shirt of eigenlijk door meerdere.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinder, junior, heren en vrouwen maten
  • Rugnummer: 7
  • Contract tot 2022
  • adidas voetbalshirts

Het geweldige Internazionale Alexis Sanchez shirt 2021/22 in de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl. Shop hierboven direct de bedrukte voetbalshirts.

We gaan Sanchez nog zeker 2 seizoenen op het toneel zien – VSD

Het voetbalshirt van Alexis verkrijgbaar met rugnummer 7. Er was even sprake dat Cristiano Ronaldo zou komen maar ze zijn gegaan voor Sanchez. Alexis thuisshirts zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen in de maten 98, 128 tot 176 en voor senioren van S tot XXL. Waar gaan we het Alexis thuisshirt vvoorbij zien komen? In de wedstrijden van de Premier League en Europa. Shop bij www.voetbalshirtsdirect.nl de voetbalshirts van Alexis Sanchez.

Alexis Inter Milan Thuisshirt 2021-2022

De Serie A is het eerste podium voor het Inter shirt Alexis Sanchez 2022. De Chileense sterspeler heeft dus wederom 7 gekregen en gaat Ronaldo, Cantona en Beckham voor met het rugnummer. Hoe zie ik of het officiële Champions League bedrukking is? In het nummer staat het logo van de CL. Als eerste in een Alexis voetbalshirt op de training of naar de voetbal? Je kunt het prachtige thuisshirt zo ontvangen of ga voor het uitshirts en 3e voetbalshirt met Alexis Sanchez achterop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *