Nike Liverpool Trainingspakken 2021-2022

nike liverpool trainingspakken 2021-2022Heb je het iets kouder en zoek je dus warme kleding voor de training? Ga voor de Nike Liverpool trainingspakken 2021-2022. De trainingskleding gaan we zien tussen de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden. Voetbal trainingspakken clubs bij ons met de meest uiteenlopen tracksuits. Wanneer draag jij het liefst een trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Voetbal trainingspakken zijn dan ook populair om te sporten of dagelijks te dragen. Met deze Nike trainingslijn in de kleuren rood, zwart en grijs. Trainingspakken zijn te bedrukken met initialen. De thuiswedstrijden op Anfield Road waren altijd rood gekleurd door het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022. Geweldige rode voetbalkleding voor een top club uit Engeland. De nieuwe Liverpool trainingspakken bestaande uit sweater variant of met trainingsjack en broek.

LFC gaat het lastig krijgen zonder Wijnaldum – VSD

Kies uit drie kleuren trainings sweaters en voetbalbroeken. Keuze uit een zip tot op de borst of trainingsjack met een volledige rits. Wat kunnen we meer zeggen over de Nike Liverpool trainingspakken 2021-2022? De rechterborst met een logo van “The Reds”. Op de linkerborst het zwarte logo van Nike. In de logo de tekst 125 years en BETVICTOR onder het logo. We kennen Standard Chartered van het Liverpool FC shirt en andere kleding. Wat kunnen we verder zeggen over de trainingsbroek? De Nike LFC trainingsbroeken met dezelfde logo als een trainingsjack. Wil je zelf een trainingspak combineren? Shop dan bijvoorbeeld een grijze trainingsbroek.

Nike Liverpool Trainingspakken 2021-2022

Deze pakken zijn verkrijgbaar voor jong en oud. Je kunt ook kiezen om alleen een trainingsjack te kopen. Nike Dri-FIT technology van de kleding voor een fris en lekker gevoel. Wil je een compleet tenue van The Reds? Shop dan ook Liverpool trainingsshirts en voetbalkleding. Welke prijzen kunnen we verwachten? Volwassenen trainingstrui €59,95 en kinderen €54,95. Shop direct bij Voetbalshop of Unisportstore de nieuwe trainingspakken.

  • Liverpool football club
  • Sterren: Mohamed Salah, Virgil van Dijk
  • Trainingskleding / trainingspakken
  • Kleuren: rood / wit
  • Nike voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *