Nike Liverpool Trainingspak Zwart 2022-2023

nike liverpool trainingspak zwart 2022-2023Koop hier een Nike Liverpool trainingspak zwart 2022-2023 in het met rode accenten. In onze fanshop ook voetbal trainingspakken in de kleuren grijs en rood zwart. Het trainingspak Liverpool FC is beschikbaar in de maten mini tot S, M, L, XL en XXL.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Liverpool Football Clu
  • Beschikbaar in: S boy tot XXL

Deze zal gedragen worden Europees maar ook tijdens wedstrijden in de Premier League. Bestel direct bijzondere presentatiepakken, trainingsshirt en natuurlijk trainingspakken. Je ziet een v op een jack niet vaak en dan wordt de mouw ook nog eens onderbroken. Een sick pack voor de echte voetballiefhebber.

Een keer geen sponsors op het LFC trainingspak maar wel met capuchon.

De club heeft gekozen voor donkere trainingskleding zo ook dit pak. We hebben eerder al een trainingstrui in dezelfde kleur gezien. Nike voetbalkleding ideaal gemaakt voor een stevige training. Bestel vandaag nog de goedkope trainingskleding van Liverpool FC. De sponsor BETVICTOR staat een keer niet op de kleding. De Nike trainingspakken zijn ook te combineren met een andere Liverpool trainingsjack of trainingsbroeken? Je kunt de beschikbare kleuren grijs, rood en zwart allemaal mengen.

Nike Liverpool Trainingspak Zwart 2022-2023

De Nike Liverpool trainingskleding verkrijgbaar in drie verschillende trainingspakken. Het is ook mogelijk om een trainingspak met en zonder rits te kiezen. De andere in onze shop zijn Nike Liverpool trainingspak 2023-2024 en Liverpool trainingspak zwart. Liever wedstrijdkleding? We hebben natuurlijk het thuisshirt, uitshirt en Europese voetbalkleding. Shop snel de nieuwste voetbalkleding of ga eens voor een wedstrijd bezoeken in Engeland. Een Nike pak voor onderweg of tijdens de warming-up. De volledige naam van het trainingspak is dan ook Nike LFC Pro trainingspak woven 2022/23.

  • Liverpool Football Club
  • Nike kleding
  • 100% polyester
  • Trainingspakken en presentatiepakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *