West Ham United Shirt Thuis Kids 2022-2023

west ham united shirt thuis kids 2022-2023Koop bij ons het West Ham United shirt thuis kids 2022-2023 vanaf maat 122cm. Een voetbalshirt van Umbro met een normale pasvorm. The Hammers spelen weer lekker in het eigen stadion dit seizoen :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • West Ham United Football Club
  • Umbro voetbalkleding
  • The Irons helden: Bobby Moore

Als we kijken naar de maten van het thuisshirt voor kinderen dan zijn deze er vanaf 6 jaar tot 16 jaar (122cm tot 176cm). Het Umbro voetbalshirt met de bekende kleuren Bordeaux rood met lichtblauwe bovenkant. De club speelt dit seizoen gewoon in het London Stadium op de Queen Elizabeth Olympic street. West Ham United Football Club zal dit seizoen bekijken of ze de aansluiting kunnen vinden bij de top.

stelling: The Hammers gaan dit seizoen naar boven kijken in plaats van naar degradatie

West Ham United Shirt thuis kids 2022-2023

De grote club met een rijke historie is 10de geworden het afgelopen seizoen in de Barclays Premier League. Een prachtige prestatie wat the Hammers, mooi voetbal oplevert. Ook zijn er weer helden in de selectie zoals Bowen. Je kunt het shirt compleet maken met West Ham United rood voetbalbroekje thuis 2019-20 en kousen. Lekker toch als je binnenkort weer moet trainen. Je kunt ook nog kiezen om het thuisshirt voor junioren te bedrukken met naam en nummer.


Het shirt is eenvoudig te bestellen bij ons. Wij zoeken online naar de beste prijs en je hoeft alleen nog maar te klikken. We wensen je veel plezier met een nieuw seizoen Premier League. Aankomend seizoen is de Premier League te volgen op Ziggo sport kanaal 14. Bekijk ook eens het West Ham United shirt uit 2018-2019 voor wat afwisseling. Zoek je iets speciaal van The Hammers of iets anders? Laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • West Ham voetbalshirts
  • Umbro voetbalkleding
  • 100% polyester en normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *