Nike Brazilie Trainingspak Zwart 2022-2023

nike brazilie trainingspak zwart 2022-2023Hier het Nike Brazilie trainingspak zwart 2022-2023 kopen. Deze is populair net als het uitshirt. Je kunt ook initialen op het pak laten stikken.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Beschikbaar in: senioren en kinderen
 • Seizoen: WK voetbal 2022 en Copa 2023
 • Bijnaam: De Kanaries
 • Nike voetbalkleding

Deze is naast het Brazilie thuisshirt 2022/23 geweldig populair bij Voetbalshirtsdirect. Het betreft dan ook een uniek trainingspak die door de sterspelers van het land gedragen zal worden. Je kunt deze via bovenstaande button binnen 2 dagen in huis hebben. Hier ook het oudere Brazilie uitshirt 2019-2020 in onze Brazilie voetbal fanshop

Het trainingspak is voorzien van een prachtige Brazilië trainingsjack en broek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een los trainingsjack en trainingsbroek te bestellen. De voetbal trainingspakken zijn voorzien van 5 ritsen en 4 zakken. De zakken met ritsen zorgen ervoor dat je waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Een ander groot voordeel is de 100% polyester. Je hebt dus een comfortabel pak dragen die we ook gaan zien tijdens WK2022. Voetbal trainingspakken landen gaan we zien tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar.

Nike Brazilie Trainingspak Zwart 2022-2023

De Brazil trainingspakken 2022/23 zijn zoals de rest van de voetbalkleding ontworpen door sportgigant Nike. Nike heeft niet alleen een normale pasvorm maar ook een geweldige uitstraling. Deze bestaat uit het trainingsjack en trainingsbroek. Het pak heeft geel met groene accenten door het logo. Je kunt deze dragen om heerlijk in te trainen of te bank-hangen. Het logo van Brazilië komt voor op de linkerborst en rechterbovenbeen van de trainingspakken. Bekijk bij onze aanbieder de mogelijkheden om het trainingspak samen te stellen. Wens je de nieuwste voetbalartikelen volg ons dan via de sociale kanalen.

 • Nike trainingspakken
 • Trainingsjack en trainingsbroek
 • Dri-FIT technologie
 • Slimfit en 100% polyester

4 Reacties

 1. Beste mensen,
  Kan ik ook een Brazilie trainingsbroek kopen?
  Groet, Annemieke

 2. Ik wil graag die zwarte trainingspak kopen maar komt er niet bij van Brazilië WK 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *