Nederlands Elftal Replica Oranje Dames Voetbalshirt Thuis 22-23

nederlands elftal replica oranje dames voetbalshirt thuis 22-23Wij hebben nu ook het Nederlands Elftal replica oranje dames voetbalshirt thuis 22-23 voor €17,95. Je kunt deze voor zo’n bedrag niet laten liggen. Een geweldige oplossing en is 1 op 1 te vergelijken met het origineel.

direct bestellen vsd

  • Je gaat hier naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Niet officiële variant
  • Gratis verzenden vanaf €20,00

Je ziet op de borst Holland staan in plaats van het Nike logo. Dat is het grootste verschil met de originele damesvariant voetbalshirt. Zoals gezegd kan je het shirt ook laten bedrukken. Wel lekker nu precies het WK voor dames is begonnen want daar hoort toch wel een oranje voetbalshirt bij met een dames pasvorm. Bestel je het shirt voor 11 uur in de ochtend, dan krijg je deze de volgende dag al in huis.

Welke voetbalster uit het team van de Leeuwinnen is jouw favoriet?

Je kunt bij ons ook het Nike Nederland dames strike trainingspak rood 2022-2023 bestellen. Onderweg naar het EK hebben we deze al kort gezien. Helaas zijn hier geen replica varianten van dus qua prijs is deze iets duurder. Je kunt dus ook voor een goedkoper shirt gaan in combi met een duurder trainingspak.

Nederlands Elftal Replica Oranje Dames Voetbalshirt Thuis 22-23

De maten beginnen bij 104cm tot XXXL. Er zit dus voor ieder meisje wel een geschikte maat bij. Verder is het voetbalshirt van de Oranjeleeuwinnen ontworpen van 100% polyester. We hopen natuurlijk weer op successen zoals we tijdens het EK hebben beleefd. Ga daarnaast voor een held als Jackie Groenen, Shanice van de Sanden, Vivianne Miedema en Lieke Martens achterop het shirt. Toch liever de officiële variant? Klik dan op het Nike Nederlands Elftal thuisshirt vrouwen 2022-23.

  1. Je besteld bij de goedkoopste aanbieder Voetbalshirtskoning
  2. Een betere prijs ga je online niet vinden voor het shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *