Nike Lieke Martens Nederlands Elftal Vrouwen Thuisshirt 2022-23

nike lieke martens nederlands elftal vrouwen thuisshirt 2022-23Scoor hier je Nike Lieke Martens Nederlands Elftal vrouwen thuisshirt 2022-23 in het oranje. Je kunt ook naar het Nike Nederlands Elftal thuisshirt vrouwen 2022-23 en deze bedrukken. Hoeveel goals gaat Lieke scoren op het EK vrouwenvoetbal 2022?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sterspeler: Lieke Martens
  • Rugnummer: 11

Je kunt hierboven direct het oranje voetbalshirt voor het EK bestellen. We zijn benieuwd hoe Lieke het gaat doen op de Europa Cup. Misschien komen de Oranjeleeuwinnen wel weer zo ver of halen ze zelfs de finale. Je kunt het Nike shirt nu bestellen en morgen al ontvangen. Het shirt is namelijk ook ideaal om in te trainen door de Dri-FIT stof. Je zal het zweet dus niet op het shirt zien :).

Nike Lieke Martens Nederlands Elftal Vrouwen Thuisshirt 2022-23

Maak je collectie compleet met dit oranje voetbalshirt voor het dameselftal. Ga je de dames supporten in Engeland? Ideaal om dat te doen in het voetbalshirt voor de lady’s. Zoek je nog meer kleding voor je training? Je kunt het voetbalshirt compleet maken met een broekje en bijbehorende sokjes. Zoals je op de afbeelding kunt zien heeft het shirt een unieke vrouwelijke pasvorm. Ideaal dus als je er modebewust bij wilt lopen :).

  • Oranje voetbalshirts
  • FIFA Women’s Euro Cup
  • 100% polyester en Dri-FIT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *