Nike Nederland Dames Strike Trainingspak Rood 2022-2023

nike nederland dames strike trainingspak rood 2022-2023Je kunt bij ons het Nike Nederland dames strike trainingspak rood 2022-2023 kopen. Deze is er natuurlijk in de diverse maten. We hebben deze al gezien tijdens de voorbereiding van vrouwen EURO 2022 in Engeland.

.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Uniek vrouwen trainingspak
  • Te zien tijdens EK2022

Een Nike trainingspak met een geweldige pasvorm. We hebben de oranje leeuwinnen al zien rondlopen in dit pak. Deze is nu dus ook beschikbaar voor iedereen. Je kunt deze vandaag bestellen bij onze aanbieder Voetbalshop.nl.

De oranjeleeuwinnen gaan eenvoudig het EK voetbal op haar naam schrijven – VSD

Wil je meer kleding van het oranje dames team? Je kunt bijvoorbeeld het Nike Nederlands Elftal thuisshirt vrouwen 2022-23 bestellen. Ook hebben we een replica variant voor een betere prijs maar dan niet officieel. We wensen je veel plezier met de nieuwste kleding voor het EK.

Nike Nederland Dames Strike Trainingspak Rood 2022-2023

In de voorbereiding ging het even niet goed tegen Engeland. Het is nu zaak dat ze snel herstellen en zich klaar maken voor EURO2022. We gaan natuurlijk massaal kijken hoe de dames het gaan doen tijdens het EK. Gaat jouw straat ook helemaal oranje om de dames aan te moedigen? Je kunt bij ons ook vlaggen en sjaals kopen om maar wat te noemen. Kies hier voor het nieuwe toernooi ook het Nike Nederland WWC shirt uit blauw 2023-2025.

  1. Zie hieronder het filmpje om te kleding te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *