Nike Nederland WWC Shirt Uit Blauw 2023-2025

nike nederland wwc shirt uit blauw 2023-2025Tijdens de Women’s Word Cup gaan we het Nike Nederland WWC shirt uit blauw 2023-2025 terug zien. Deze zien we tijdens de uitwedstrijden van het toernooi. Wil jij deze bedrukken met Groenen, Roord en Miedema? Het is mogelijk als je het shirt gaat afrekenen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukking mogelijk
  • Nike Dri-FIT technologie

De uitkleding van het Nederlands Elftal is vaak in het blauw. Ook tijdens de WWC (Women’s World Cup) is dat niet anders. Het is een ontwerp van 100% polyester en ontworpen met mesh-panelen. We zijn benieuwd hoe de Oranjeleeuwinnen het gaan doen tijdens het toernooi. Je kunt ook nog het vorige Nike Nederlands Elftal EK damesteam uitshirt wit 2022-23 bestellen.

Nike Nederland WWC Shirt Uit Blauw 2023-2025

Deze gaan we dus tot 2025 zien tijdens de verschillende wedstrijden. We zijn benieuwd naar de dames Miedema, vd Donk, Roord en Groenen om een aantal sterkhouders te noemen. Je kunt trouwens ook het broekje en sokken erbij bestellen. Wil je bijvoorbeeld ook het trainingsshirt of trainingspak? Je kunt het allemaal krijgen in de winkel. De kleding kan ook worden bedrukt en je kan er eventueel Puma Future damesschoenen wit Ultimate Brilliance FGAG bestellen.

  • WWC voetbalkleding
  • 100% polyester en damespasvorm
  • Sterkhouders: Miedema, vd Donk, Roord en Groenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *