Puma Future Damesschoenen Wit Ultimate Brilliance FGAG

puma future damesschoenen wit ultimate brilliance fgagJe kunt hier de Puma Future damesschoenen wit Ultimate Brilliance FGAG kopen. Deze zijn ontworpen met een smallere vormgeving. Je kunt ze al krijgen vanaf €29,95 en vanaf maat 30. Ga los met deze nieuwste voetbalschoenen in onze winkel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Unieke pasvorm voor dames
  • Geweven ULTRAWEAVE bovenwerk

Je kunt de tegenstanders helemaal gek maken met schoenen waar je snelle acties kunt leveren. Ze zitten comfortabel en hebben een smalle pasvorm. Je loopt de speelsters voorbij of je knalt in een duel. Als je kijkt naar je vaardigheden komen deze beter tot zijn recht. Deze is speciaal voor de speelsters die het verschil willen maken met hun razendsnelle acties.

Ze zijn geschikt voor harde natuurgrasvelden en kunstgrasvelden. Ideaal dus voor trainingen en als je gaan spelen op de veldjes. Ze zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en ze hebben een lagere wreef. Je hebt in de winkel ook de Nike hoge voetbalschoenen vrouwen welke een zelfde soort vormgeving hebben.

Puma Future Damesschoenen Wit Ultimate Brilliance FGAG

Als je kijkt naar Puma dan hebben ze wel een geschiedenis staan. Ze zijn allemaal wel verder ontworpen. Nu hebben ze bijvoorbeeld de dual-density Speedplate. Je hebt daarnaast ook de NanoGrip technologie. Al deze technologieën bij elkaar vormen deze nieuwste voetbalschoenen. Kies je liever iets bredere? Ga dan langs de Puma King wit Ultimate FGAG Supercharge voetbalschoenen.

  • Nieuwste dames voetbalschoenen
  • dual-density Speedplate
  • 20% ontworpen van gerecycled materiaal
  • NanoGrip technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *