adidas Voetbalschoenen Dames 2019

adidas voetbalschoenen dames 2019Jiha! Hier zijn de nieuwste adidas voetbalschoenen dames 2019 met de kleuren zoals veel werd gevraagd. Eindelijk opvolgers van de adidas Predator dames wit blauw 2018 sneakers. We zijn nu dan ook wel erg benieuwd wat jullie van deze Predators vinden!

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: dames / vrouwen
  • Predator 19.1 FG/AG Exhibit

We kunnen melden dat de adidas voetbalschoenen dames 2019 zijn ontworpen voor controle en balans. Ga je wekelijks naar de training en speel je wedstrijden op zowel gras als kunstgras? Deze voetbalschoenen zijn geschikt voor beide ondergronden. Vrouwelijke voetballers kunnen nu met een speciale pasvorm betere grip op de wedstrijd en training krijgen.

Let op: De kleur van de zool kan wegvagen volgens adidas!

Deze adidas voetbalschoenen dames zijn ontworpen en ontwikkeld voor de technische voetballer. De bovenste laag van de adidas Predators 19.1 is voorzien van een X-skin ook wel 3D laag. Het zegt misschien niet zo veel maar het staat voor comfort en een heerlijk gevoel aan de voeten. De laatste laag zorgt voor grip tijdens de passing en schieten en biedt tevens bescherming. Je zult dus met de adidas voetbalschoenen vrouwen optimale controle behouden. We zien steeds vaker kunstgras velden en daarom een aangepast noppensysteem. De balcontrole wordt tevens behouden tijdens verschillende weersomstandigheden.

  • 3D laag
  • Revolutionaire noppen
  • Lockdown effect
  • adidas variant: Predators
  • Prijs vanaf €49,95
  • We hebben gekozen voor aanbieder: Voetbalshop.nl

adidas Voetbalschoenen Dames 2019

De gloednieuwe adidas Predator 19.1 FG/AG Exhibit kunnen door iedereen op het veld worden gedragen! Het maakt dus niet uit of je verdediger of aanvaller bent. Let op! want de voetbalschoenen bestaan uit verschillende varianten. Het is vooral de prijs waar je extra op kan letten. Zie hier het totaaloverzicht: vrouwen voetbalschoenen. Een nieuwe technologie met de naam X-Cage zorgt ten alle tijden dat de schoenen perfect om de voeten passen. De zijkant van de adidas voetbalschoenen dames 2019 past zich aan. De voet vormt dus de voetbalschoen met een ideaal lockdown effect.

Predator voetbalschoenen worden gedragen door Paul Pogba, Dele Alli en Ivan Rakitić maar hier betreft het een damesmodel!

Als we inzoomen op de voetbalschoenen dan zien we dat ze zijn uitgerust met een compressie-achtige fit. Deze biedt extra steun rond je enkels. Je voet staat dus in nauwer contact met de voetbal en zorgt voor een perfecte passing. Als we kijken naar het gewicht dat lezen we dat ze 232 gram wegen. Zo licht zorgt voor een explosieve actie en nog betere actie met deze voetbalschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *