Nike Voetbalschoenen 2019

nike voetbalschoenen 2019De meest iconische schoenen van nu zijn de Nike voetbalschoenen 2019! Je kent de voetbalschoenen ook misschien wel met de naam Mercurial Superfly. Jaha! Toch weer briljante varianten te verkrijgen bij Voetbalshirtsdirect. In de maten 36 tot 48,5 en dus voor iedereen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
  • Voor: natuurlijke ondergronden, kunstgras

Altijd leuk om dieper in te gaan om de nieuwste Nike voetbalschoenen 2019. CR7 heeft altijd een grote vinger in de pap omdat hij het gezicht is van de Mercurials. Ben je er nog niet helemaal uit? Zoek dan rustig verder in de voetbalshop. We hebben het hier over de Nike Mercurial Superfly 6 FG om de administratie helemaal op orde te hebben. De Nike voetbalschoenen 2019 hebben dezelfde technologieën als de voorgaande modellen. Een hoge variant wordt door Nike: Dynamic Fit Collar genoemd. In de volksmond ook wel Nike hoge voetbalschoenen genoemd.

Kies je eerdere modellen van Nike Mercurial dan kan het soms 100 euro schelen!

Als je zo kijkt, wat vind je van de Nike voetbalschoenen 2019? Naast deze hebben we ook de Nike Hypervenom Phantom om ook een hoge variant te noemen. Game Over boots ontworpen met de  nieuwste technologieën voor jou als voetballer. Op de afbeelding zie je ACC Silicone staan aan de zijkant. Het zorgt voor een extra balgevoel wanneer je schiet of direct gaat passen. Wanneer de bal de voetbalschoen raakt zorgt het voor een wrijving waardoor de bal op de perfecte manier kan worden geplaatst. De laag is 0, 1 mm dik wat nog steeds zorgt voor het lichtgewicht van 193 gram.

Nike Voetbalschoenen 2019

Op de afbeelding zie je al dat de tong van de Nike voetbalschoenen 2019 is verwijderd. Het geheel geeft een comfortabel gevoel zoals Ronaldo heeft gezegd in een interview. De zool bestaat uit een 2-tal lagen van Carbonfiber. Dit zorgt dat weer voor extra stevigheid en flexibiliteit. De langwerpige noppen geven extra snelheid mee tijdens een sprint. Je blijft in ieder geval ook staan als je gaat sprinten. Wil je nou zelf een ontwerp creëren? Je kunt een vlag en initialen toevoegen om de schoenen te personaliseren. Het voelt werkelijk als één geheel wanneer de Nike voetbalschoenen 2019 aan doet. FG in de naam wil zeggen dat de hoge voetbalschoenen is bedoeld voor natuurlijke ondergronden zoals gras.

  • 3D structuur
  • Higuaín, Aubameyang en Robert Lewandowski
  • Carbonfiber
  • Gratis ontwerpen
  • Nike voetbalschoenen
  • Fly-knit systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *