Nike Hoge Voetbalschoenen

nike hoge voetbalschoenenIn overleg met C. Ronaldo worden de Nike hoge voetbalschoenen Superfly samengesteld. Het zijn ook wel de pronkstukken in de schoenrekken. Waarom worden schoenen speciaal ontworpen voor Cristiano Ronaldo? Hij is het gezicht van de Mercurials. Volgens vele zijn het de mooiste schoenen ooit gemaakt, deel jij die mening?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Speel je veel op kunstgras dan heb je in dezelfde CR7 lijn de Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020. AG in dit geval staat voor Artificial Ground. De volledige lijn van Nike is te verkrijgen als de officiële schoenen maar ook in 2 goedkopere varianten. Zoals gezegd ontworpen voor held CR7. Cristiano Ronaldo was op zoek naar een voetbalschoen die hem flexibiliteit en snelheid mee zouden geven. Zie hier het resultaat. Het unieke ontwerp met ingebouwde sok en geen tong geeft een hele nieuwe dementie aan voetbalschoenen. Laat onderaan een bericht achter of jij deze schoenen weer op de markt zou willen zien verschijnen.

  • Prijs kids vanaf €49,95
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
  • Ondergronden: FG of AG
  • Nike voetbalschoenen

De nieuwste Nike lijn komt altijd net voor een belangrijke wedstrijden of toernooi op de markt. Het speciale ontwerp van een sok, voet, kuit en enkel wordt Dynamic Fit Collar genoemd. Het gala uiterlijk van de Nike hoge voetbalschoenen verdwijnt langzaam na gebruik maar de prestaties zullen blijven. De SG variant wordt alleen bij Unisportstore.nl aangeboden. Ben jij de eerste op het voetbalveld met deze prachtige Mercurial Superfly CR7 FG voetbalschoenen? Ga los en shop ze voor de prijs waar jij, je fijn bij voelt.

Football Boots are very technical and have lots of specific requirements

Nike Hoge Voetbalschoenen

De Nike hoge voetbalschoenen hebben we in veel verschillende soorten en kleuren. Andere lijnen zijn de Nike Hypervenom, Phantom Vision en de Vapors. Een nieuwe technologie van de voetbalschoenen is ACC silicone aan de bovenkant. Daarnaast nog een mooie term met Flyknit die zorgen voor grip, structuur. Je kunt dus op hoge snelheid gemakkelijk maar ook wendbaar dribbelen. Het is nu dus ook gemakkelijker om een bal op hoge snelheid te plaatsen en zorgt eveneens voor een perfecte passing. De Brio-kabels die je ziet lopen aan de bovenkant zorgen voor een perfecte pasvorm om de voet. Het geeft een gevoel om deze prachtige boots te dragen op de training of tijdens de wedstrijden.

  • Nike nieuwe Mercurial collectie
  • Gedragen door: Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Eden Hazard
  • Dynamic Fit Collar / Flyknit materiaal
  • Beschikbaar: 36 tot 48 1/2
  • Scherpere bewegingen / wendbaarheid

De Ronaldo voetbalschoenen zorgen ervoor dat de kans op blessures is afgenomen. Alhoewel kunnen we dat natuurlijk niet garanderen. De unieke zool is gemaakt van CarbonFiber wat een heerlijk gevoel geeft. Je hebt een gevoel met deze Nike hoge voetbalschoenen alsof je voetbalt op blote voeten. Een prachtige voetbalschoen die zorgt voor zelfvertrouwen op het veld en zelfs daarbuiten. Wanneer je de Nike hoge schoenen draagt, wil je nooit meer andere varianten. Geniet van de prachtige Nike hoge voetbalschoenen of kies het uit alle andere kleding. We zijn benieuwd wat je van de schoenen vindt of kies de Nike Mercurial schoenen dream speed.

Deze schoenen voorzien van ACC silicone in combinatie met de Nikeskin voor ieder weertype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *