Home » Nike Mercurial CR7 » Nike Hoge Voetbalschoenen

Nike Hoge Voetbalschoenen

nike hoge voetbalschoenenDe Nike hoge voetbalschoenen Superfly CR7 zijn in overleg met Cristiano Ronaldo samengesteld. In onze Nike shop is de Nike Mercurial voetbalschoenen te vergelijken. Speciaal ontworpen voor Cristiano Ronaldo. ACC silicone in combinatie emt de Nikeskin voor ieder weertype. Volgens vele zijn het de mooiste schoenen ooit gemaakt, deel jij die mening?

Prijs kids vanaf €49,95
Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
Ondergronden: FG of AG
Nike Voetbalschoenen

Speel je veel op kunstgras dan heb je in dezelfde CR7 lijn de Nike Mercurial Superfly CR7 AG. De volledige lijn van Nike is in samenspraak met sterspeler Cristiano Ronaldo ontwikkeld. Cristiano Ronaldo was op zoek naar een voetbalschoen die hem flexibiliteit en snelheid mee zouden geven. Het unieke ontwerp met ingebouwde sok en zonder tong geeft een hele nieuwe dementie aan voetbalschoenen. Laat onderaan weten of jij deze schoenen weer als een nieuwe variant op de markt zou willen zien.

De nieuwste Nike lijn komt altijd net voor “El Clasico” op de markt. Het speciale ontwerp van een sok, voet, kuit en enkel wordt Dynamic Fit Collar genoemd. Het gala uiterlijk van de Nike hoge voetbalschoenen verdwijnt langzaam na gebruik maar de prestaties zullen blijven. De SG variant wordt alleen bij onderstaande aanbieder aangeboden. Ben jij de eerste op het voetbalveld met deze prachtige Mercurial Superfly CR7 FG voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

Nike Hoge Voetbalschoenen

De Nike hoge voetbalschoenen hebben we in veel verschillende soorten en kleuren. De andere lijnen zijn de Nike Magista en de Nike Mercurial. Een nieuwe technologie van de voetbalschoenen is ACC silicone aan de bovenkant en Flyknit die zorgen voor grip, structuur je kunt op hoge snelheid gemakkelijk dribbelen. Het is nu dus ook gemakkelijker om een bal op hoge snelheid te plaatsen en de zorgt voor een perfecte passing. De Brio-kabels die je ziet lopen aan de bovenkant zorgen voor een perfecte pasvorm om de voet. Het geeft een gevoel alsof je geen voetbalschoenen draagt.

  • Nike Mercurial collectie
  • Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Eden Hazard
  • Dynamic Fit Collar
  • Beschikbaar: 36 tot 47 1/2
  • Scherpere bewegingen

De Ronaldo voetbalschoenen 2017 zorgen ervoor dat de kans op blessures is afgenomen. De unieke zool is gemaakt van CarbonFiber wat een natuurlijk gevoel geeft. Je hebt een natuurlijk gevoel met deze Nike hoge voetbalschoenen. Een prachtige voetbalschoen die zorgen voor zelfvertrouwen op het veld. Wanneer je de Nike hoge schoenen draagt, wil je nooit meer zonder. Geniet van de prachtige Nike hoge voetbalschoenen Superfly CR7 SG of kies het bijpassende Real Madrid thuisshirt. We zijn wel benieuwd wat je van de schoenen vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *