Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020

nike mercurial superfly cr7 ag 2020Koop hier de Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020 voetbalschoenen. Je ziet ze en denkt waarschijnlijk, die lijken op de schoenen voor natuurlijke ondergronden (Firm Ground). Dat klopt! maar deze zijn speciaal ontworpen voor het kunstgras (AG = Artificial Ground). Wat vind je van de schoenen?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Pack: Neighbourhood
 • Kleuren: grijs met rode accenten

Voetbalschoenen speciaal ontworpen voor CR7. De Portugees kan misschien wel bestempeld worden als de beste voetballer aller tijden. De sportieve en persoonlijke drive die Cristiano Ronaldo bezit, maakt hem hongerig naar de volgende overwinningen, prijzen en records.

Hoelang denk jij dat de Portugese ster nog op het hoogste niveau speelt?

Bij zulke prestaties vanCR7 hoort ook subliem schoeisel. Nike heeft dat weten te bereiken met de Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen lijn. De Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020 is terug en beter dan ooit. De voetbalschoen is ontworpen met “snelheid” in het vizier. Je kunt nu ook zelf de Ronaldo voetbalschoenen dragen op de training. De nieuwste in onze shop zijn de Nike Phantom Blaze oranje hoge voetbalschoenen.

 • Nike Mercurial voetbalschoenen
 • Maten: 32 tot 47 1/2
 • Kunstgras schoenen
 • Ontworpen voor superster: Cristiano Ronaldo

Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020

Als we kijken naar de Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020 voetbalschoenen dan valt Flyknit op. Dit vind je aan de bovenkant en maakt het erg comfortabel. Het elastische en toch elegante stuk heeft iets weg van een sok. Door dit element hebben de schoenen een perfecte pasvorm voor ieder persoon. Hierdoor zal je het idee hebben dat je voeten 1 met de schoen worden. De sportgigant heeft namelijk de tong verwijderd en de Nike Mercurial Superfly CR7 AG betoverd met het Dynamic Fit Collar. Deze loopt helemaal door tot zelfs boven de enkel. Het zullen dus niet alleen je voeten zijn die 1 met de schoen voelen, maar ook je enkels en kuiten.

Je vindt ook het hoogwaardige “Nike skin” met silicone coating. Door dit laagje wordt er nog meer gevoel en grip op de bal gecreëerd. Dit is uiteraard een bevordering voor het dribbelen op snelheid, het passen en het uithalen. Daarnaast is het wel belangrijk dat het schoeisel ook stabiliteit biedt. Om hier aan te voldoen heeft Nike “Brio-kabels” in de bovenkant geweven. Hierdoor worden de voeten op de plaats gehouden in de voetbalschoen en dragen zo bij aan de unieke pasvorm in de Superfly. Verder bevorderen de ingeweven kabels je snelheid doordat deze reageren op zelfs de kleinste bewegingen.

 • Flyknit
 • Brio-kabels
 • Dynamic Fit Collar
 • Nike Skin
 • Superfly
 • Carbonfiber

Cristiano Ronaldo Voetbalschoenen Neighbourhood

De Nike Mercurial Superfly CR7 AG voetbalschoenen zijn uiteraard vervaardigd met een prominente carbonfiber zool welke met extra zorg door Nike ontwikkeld is. De zool bestaat uit 2 lagen van carbonfiber materiaal. Hierdoor wordt er stevigheid geboden waar nodig, terwijl de natuurlijke buiging van de voet nog steeds optimaal mogelijk is. De Nike Mercurial Superfly CR7 AG 2020 is verder ontworpen met langwerpige noppen. Deze zijn zo in de schoen vervaardigd om het versnellen te bespoedigen. Naast het versnellen helpen de noppen je bij het veranderen van richting en zorgen ervoor dat je explosief kunt zijn in alle richtingen.

 1. Je kunt hieronder een kijkje nemen bij de test van de nieuwste pack van Nike.
 2. Ga ook eens langs de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *