Nike Mercurial Superfly VII CR7

nike mercurial superfly vii cr7Eindelijk hebben ook wij de Nike Mercurial Superfly VII CR7 met naam Black Lux! Het zijn dan ook voetbalschoenen in de kleuren zwart met goud! Zoek je iets anders? Pak de  er dan bij voor een geweldige uitstraling op het veld.

direct bestellen vsd

  • Nike voetbalschoenen
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Flyknit 360 boots

Wat maakt de Nike hoge voetbalschoenen nou zo populair? In de eerste plaats door Cristiano Ronaldo maar ook door alle andere sterren. De nieuwste Superfly 6 met Flyknit 360 geeft je vertrouwen op het veld. Een nieuwe Nike Mercurial collectie 2019 met hier de nieuwste Nike Mercurial Superfly VII CR7.

“Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.” -Cristiano Ronalo

Ronaldo ook wel CR7 genoemd is een voorbeeld voor veel jonge sterren. Speel jij wekelijks op de velden bij je club? Dan horen daar ook goede schoenen bij. Superfly 6 is ontworpen om een stevigere bovenkant te creëren en een 360 Flyknit om sneller te kunnen handelen. Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen beschikbaar voor iedereen.

Nike Mercurial Superfly VII CR7

Altijd lekker als de nieuwste Superfly 6 Ronaldo voetbalschoenen op de markt komen. De laatste variant in deze kleur waren de Nike Mercurial Superfly en Vapor 360 zwart. Als we kijken naar de maten dan zien we: kinder, kids, vrouwen, dames, mannen en heren maten. Een vernieuwde Flyknit was nodig om de concurrenten voor de blijven. Na een uitvoerige test door Nike en Cristiano Ronaldo kwamen ze bij deze schoenen. Ga los in de shop en kies voor deze geweldige schoenen.

Andere spelers die deze voetbalschoenen dragen zijn: Sterling, Leroy Sané, Isco, Anthony Martial, Thomas Lemar, Sadio Mané, Asensio en Icardi.

Wat maakt in onze store de Nike Mercurial Superfly CR7 schoenen nou zo populair? We noemde hierboven al CR7 maar ook de nieuwste Flyknit technologie. De “Nike skin” wil zeggen de bovenkant met een unieke leer. Een silicone coating voor een betere passing en schot. Passing wordt nu helemaal zuiver maar vooral de acties kunnen op een betere manier worden uitgevoerd. De sok-fit is extra verstevigd in combinatie met de Brio-kabels. Je denkt misschien wat een hoop gezeur maar we moeten de technologieën toch even noemen. Je hebt namelijk veel meer bescherming met de Nike Mercurial Superfly VII CR7 dan voorheen.

Voetbalschoenen Black Lux Flyknit 360

Zijn er nog een aantal dingen die je moet weten als afronding? Misschien is een tip wel leuk om mee te geven. Ga voor voorgaande varianten schoenen om goedkoper uit te zijn. Wij zorgen dat de Nike Mercurial Lijn van Voetbalshirtsdirect.nl up to date blijft. Ze hebben trouwens ook een vernieuwde binnenkant waar lagen zijn afgehaald. Dit is gedaan om de schoenen nog lichter te maken. Verder hebben ze een nieuwe zool en zijn de noppen iets anders geplaatst voor meer acties en uithouding. Weet je nou niet helemaal zeker welke schoenen je moet kiezen? Ga bij Unisportstore voor de bootguide en zoek de perfecte schoenen.

  • Flyknit 360 Technologie
  • Brio-kabels en Nike Skin
  • Dynamic Fit Collar | Sokkenfit
  • Superfly VI of 6 | Carbonfiber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *