Portland Timbers Thuisshirt 2019-2020

portland timbers thuisshirt 2019-2020Je kent het logo waarschijnlijk wel met de bijl op het Portland Timbers thuisshirt 2019-2020. Tenminste als het een bijl is maar dat hoor ik graag van jullie. Het is wel een geweldig ontwerp als ze zo inzoomen! We hebben hier aanbieder Voetbalshop en nou hopen we dat het shirt lang beschikbaar blijft.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinder, junior en senioren tot XXL
  • Normale pasvorm

Wat weten we eigenlijk van Portland Timbers? Je kent de club misschien van naam maar verder? Misschien ken je mogelijk de aanvoerder met naam Diego Váleri? Verder kunnen we melden dat de club op 9 dec. 2018 in de finale van de playoffs hebben gestaan! Ga los en kies dit geweldige voetbalshirt.

De club heeft sinds de oprichting in 2009 al een prijs gewonnen in 2015 en wel de MLS beker.

Een voetbalshirt die niet mag ontbreken in het totaalbeeld. We zien niet veel van de MLS maar toch leuk om het 1 en ander aan te bieden. Bij Voetbalshop.nl zagen we al wat truien en trainingspakken. Kies hier ook eens het adidas Toronto FC Lorenzo Insigne thuisshirt 2023-24.

Portland Timbers Thuisshirt 2019-2020

Het is lastig om een vergelijkbaar voetbalshirt op te snorren. Misschien dat het Nike Nigeria uitshirt 2022-2023 er een heel klein beetje op lijkt. Weer een reden om het shirt aan te schaffen want je bent gelijk uniek op de training.

  • Officiële website: Timbers
  • adidas voetbalkleding
  • Competitie: Major League Soccer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *