Nike Roze Hoge Voetbalschoenen CR7

nike roze hoge voetbalschoenen cr7Je kunt hier de Nike roze hoge voetbalschoenen CR7 kopen. Deze worden bijvoorbeeld ook gedragen door Neymar of Mbappe om er nog 2 te noemen. Je kunt hieronder direct de Nike Zoom Mercurial Superfly 9 pro gras voetbalschoenen FG felroze/geel/lichtgroen bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: 26 tot 49,5

Dit zijn verreweg de populairste maar de Nike Mercurial Vapor FG staan daar direct achter. Het zijn de lage varianten. Beide als ultra lichtgewicht ontworpen en dus ideaal voor voetbalwedstrijden. Je kunt deze natuurlijk ook voor de diverse andere sporten gebruiken. Hier gaat het om FG noppen en dus voor grasvelden. Kies je MG noppen, deze zijn bedoeld voor gebruik op zowel natuur- als kunstgrasvelden.

Voor extra stabiliteit en ondersteuning hebben ze Dynamic Fit Collar en zachte Flyknit welke de enkel omsluit en zorgt voor een goede pasvorm.

Deze Mercurial Superfly 9 zijn er nu voor de tweede seizoenshelft. Je ziet ze al snel in de ontknoping van de Champions League bijvoorbeeld. Deze hebben de nieuwe technologieën zoals de Flyknit 360 en vernieuwde noppensysteem. Ook het Dynamic Fit Collar is aangepast wat de voetbalschoen steviger maakt. Het zorgt dat de enkel, kuit en sok één maakt. Als je kijkt naar de Nike hoge voetbalschoenen zijn deze nog lichter dan zijn voorgangers. In onze online voetbalshop ook dezelfde voor kids met de naam Nike Superfly in kindermaat.

Nike Roze Hoge Voetbalschoenen CR7

De sokkenachtige variant zien er toch wel geweldig uit. Deze zijn er dan ook al voor een kleine prijs als je niet voor de pro’s gaat. Je hebt ze dan al vanaf €54,95. We hebben het hier nog niet gehad over de Zoom Air unit. Meer info over deze technologieën vind je via: roze voetbalschoenen Luminous Mercurial Superfly. Hier gaan ze dieper in op stevigheid en flexibiliteit. Helemaal vernieuwd door de lagen carbonfiber. Bestel de schoenen hieronder direct en maak je klaar.

  • Mercurial Superfly 9
  • Dynamic Fit Collar & Flyknit 350
  • Air Zoom
  • Ook gedragen door Neymar of Mbappe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *