Roze Voetbalschoenen Luminous Mercurial Superfly

roze voetbalschoenen luminous mercurial superflyIn onze winkel hebben we de roze voetbalschoenen Luminous Mercurial Superfly van Nike. Een geweldig design die wel zal opvallen als je het veld opkomt. We zijn dan ook benieuwd wie we als eerste met deze schoenen het veld zien betreden. Je kunt hieronder direct de Nike roze voetbalschoenen bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Varianten Pro, Academy en Amateur

Zoals je kunt zien zijn ze in 3 varianten beschikbaar. Hierboven ga je naar de duurste maar ze zijn ook voor rond de 50 euro te verkrijgen. Met deze schoenen en de nieuwe Nike zoom stuur je je tegenstander zo het bos in. Ze zijn speciaal ontworpen om wendbaar te zijn op grasvelden. Zelfs na een beetje regen ga je als een malle over het veld. De lage variant zijn de roze voetbalschoenen Air Zoom Mercurial Vapor Luminous.

Het zijn lichtgewicht voetbalschoenen van slechts 195 gram.

Zoals je kunt zien staat er FG in de naam. Dit is voor natuurlijk ondergronden ook wel Firm ground genoemd. Je kan je snelheid compleet benutten door de noppen die nu nog beter staan geplaatst. Of je nu een verdediger of aanvaller ben, het maakt niet uit. Je kunt deze voetbalschoenen trouwens ook weer bedrukken met initialen. Het zijn opvallende units met een nieuwe colorway.

Roze Voetbalschoenen Luminous Mercurial Superfly

Je hebt met deze een extra verend gevoel onder de voet. Zoals gezegd kan je nog sneller over het veld bewegen. Hier heb ik het al over gehad. Ik benoemde hierboven verdedigers maar natuurlijk ook gewoon keepers. Zie ook de vernieuwde kooiconstructie zodat je voet op de juiste plaats blijft. Niet dat je nu geen blessures meer kunt krijgen maar het zit in ieder geval prima. Het blijven zeer lichte voetbalschoenen en dat maakt ze toch uniek. De Zoom Mercurial Superfly is voorzien van NikeSkin materiaal. Ga los op deze schoenen en maak je klaar voor de laatste fase van het seizoen.

Hieronder de belangrijkste kenmerken van de roze Nike’s

  • Zoom Air technologie
  • NikeSkin met kooiconstructie
  • Hoge sok voor een beter zitcomfort
  • Geschikt voor harde natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *