Nike Zoom Paarsblauw Mercurial Dream Speed Superfly 9

nike zoom paarsblauw mercurial dream speed superfly 9Hier kan je de Nike Zoom paarsblauw Mercurial Dream Speed Superfly 9 bestellen. Naast genoemde kleur heeft deze ook oranje, grijze en zwarte accenten. Ze zijn wel uniek met de 195 gram en echte lichtgewicht voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pack Dream Speed
  • Gedragen door: Mbappe, CR7 en Coutinho

We noemen hierboven een aantal spelers. Dan moeten we ook zeggen dat we Coutinho soms niet in beeld hebben. Welke voetballers dragen nog meer de Mercurial Superfly’s? Je kunt denken aan Kylian Mbappe C. Ronaldo en Neymar. Bij de dames is het Megan Rapinoe. Iets meer van kleur zijn de Nike roze hoge voetbalschoenen CR7.

Air Zoom brengt een nieuw soort acceleratie en snelheid naar de voetbalwereld

Oude spelers die de vorige varianten van de Mercurials droegen zijn; Robin van Persie, de Braziliaanse Ronaldo en Ribery. De aerodynamische Nike Zoom is vrij uniek. Toch waren de Mercurial Superfly voetbalschoenen altijd al briljant. Ze zijn nog lichter ontworpen met 195 gram. Een aantal voordelen zijn: schiet, volledig in controle, volledig omsloten en hele snelle acties. Je kunt presteren als een malle met nog betere acties. Ga ook eens voor de Nike Air Zoom Mercurial Superfly 9 Pro FG Blast.

Nike Zoom Paarsblauw Mercurial Dream Speed Superfly 9

Wat is dat zoom nu precies als je voetbal bekijkt? Het heeft een specifieke plaat wat een extra verend gevoel geeft. Daardoor kan je sneller bewegen maar heb je ook direct goed grip. Als verdediger ben je sneller maar als aanvaller kan je sneller schieten. De structuur is dun gemaakt en dat zie je terug in het gewicht. Het lijkt soms of je geen schoenen meer draagt zo licht. Ga hier ook eens langs een Ronaldo thuisshirt Al Nassr 2023-2024.

Wat is dan precies de Flyknit? Het is de sokken vorm en zorgt voor een perfecte pasvorm. Dat moest ook steeds beter om goed te sluiten om de voeten. Extra stevig om de enkel en zorgt ervoor dat je minder snel een blessure krijgt. Daarnaast heb je nog Vaporposite+ en mesh. Allemaal technologieën die we kennen van Nike. Je zal beter passen, scoren maar ook een actie maken.

  • Zoom Air technologie
  • Speedcage | optimale lockdown
  • Flyknit voor een geweldige pasvorm
  • Vaporposite+ voor een optimale balcontrole
  • Geschikt voor harde natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *