Ronaldo Thuisshirt Al Nassr 2023-2024

ronaldo thuisshirt al nassr 2023-2024Met het Ronaldo thuisshirt Al Nassr 2023-2024 hebben we waarschijnlijk het laatste voetbalshirt van deze baas. Hij gaat een recordbedrag verdienen van 200 miljoen per jaar. Wat vind jij van de keuze van deze voetbalheld?

bestel nu

  • Direct naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Kids, heren en dames
  • Transfer 2023
  • Rugnummer 7

Zoals je kan zien heeft Al Nassr een blauw met geel voetbalshirt. Deze zien we tijdens de thuiswedstrijden van de club. Denk jij dat hij veel gaat scoren in de Saudi Soccer league? Hij was eerst niet speelgerechtigd omdat ze maar 8 buitenlanders in het team mogen. Nu hebben ze er 1 als een vrije transfer gegeven dus kan het alsnog.

De club speelt in het Mrsool Park. Hier waren begin januari 18.000 man op afgekomen omdat ze CR7 wilde zien. Nu is dit uitgesteld en zien we hoe zijn debuut zal verlopen. We zijn vooral benieuwd of hij het allemaal wel oké vindt om hier te voetballen. Je kunt hier ook nog het Cristiano Ronaldo thuisshirt Manchester United 2022-23 bestellen.

Ronaldo Thuisshirt Al Nassr 2023-2024

De kleding van deze baas is beschikbaar voor iedereen. We gaan dit shirt ook niet op de Europese velden zien. Toch speelt hij 1 van zijn eerste wedstrijden tegen Messi. De club speelt namelijk een oefenwedstrijd tegen PSG. Je zou denken dat het iets te maken heeft met de eigenaar van Paris? Ga los en kies de voetbalkleding van CR7. We hebben ook de Cristiano Ronaldo Nike Speed voetbalschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *