Cristiano Ronaldo Nike Speed Voetbalschoenen

cristiano ronaldo nike speed voetbalschoenenNike Mercurial Elite met naam: Cristiano Ronaldo Nike Speed voetbalschoenen kopen? Je kunt ze al bestellen vanaf maat 26 tot 49,5.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Limited edition
  • In: kinderen en senioren
  • What the Mercurial

Nike Mercurial Superfly black FG Elite ontworpen voor voetbalheld CR7. De prachtige zwart voetbalschoenen zijn maar beperkt beschikbaar in de schoenenshop. De limited variant van de Nike Mercurial Superfly VII CR7 en vernieuwing ten opzichte van de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly. Shop de Nike What the Mercurial Speed voetbalschoenen in de shop van Voetbalshirtsdirect.nl.

ACC = All Conditions Control wil zeggen geschikt voor alle ondergronden maar dan wel gras. FG staat voor Firm Ground voetbalschoenen.

Na de komst van de nieuwste Mercurial Superfly 6 nu ook deze Speed voetbalschoenen. In de nieuwste variant met de Nike Flyknit 360 zijn deze voetbalschoenen ook compleet vernieuwd. Nike hoge voetbalschoenen met de vernieuwde Dynamic Fit Collar met een prachtige Nikeskin. De bovenkant uiteraard in het zwart maar de onderkant en noppensysteem in het chrome. Voorzien van veters om de schoenen ideaal om je voeten te krijgen. Lichtgewicht voetbalschoenen van 191 gram doordat een laag is verwijderd. Overigens gaat dit niet ten koste van de kwaliteit en comfort.

Cristiano Ronaldo Nike Speed Voetbalschoenen

Voetbalschoenen voor kinderen, junioren, heren, dames, mannen en vrouwen met een prachtige uitstraling. Kleine witte accenten zoals Mercurial op de lip en een chrome onderkant. Benieuwd welke voetbalschoenen precies bij je passen? Doe de voetbalschoenentest via welke voetbalschoenen passen bij mij. In de binnenkant een suède achtige voering voor meer comfort. Ademende voetbalschoenen voor de grote spelers in het voetbalteam. In de schoenenhop ook voorgaande lijnen in het overzicht outlet voetbalschoenen of vergelijkbaar de Phantom VSM elite Black Lux.

Limited edition wil zeggen dat je er snel bij moet zijn want ze vliegen over de toonbank. De Nike What the Mercurial Speed voetbalschoenen ontworpen voor Cristiano Ronaldo en nu ook voor jou voor de training of wedstrijd. Nikegrip technologie om betere acties te kunnen maken en sneller te passeren. We kunnen dan als voorbeeld CR7 nemen die het week in week uit laat zien. Unisportstore is vooralsnog de enige aanbieder van de Cristiano Ronaldo Nike Speed voetbalschoenen. Nike geeft nog een tip mee bij de aankoop van de boots. De chrome onderkant kan vaag worden wanneer deze meerdere keren is gebruikt.

  • CR7 voetbalschoenen
  • Dynamic Fit Collar
  • Nikeskin en Nikegrip
  • ACC = All Conditions Control

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *