Phantom VSM Elite Black Lux

phantom vsm elite black luxWe mogen ook een nieuwe Nike Vision variant begroeten met de Nike Phantom VSM elite Black Lux. Een editie die we gouds mogen noemen door de gouden accenten. In combi met zwart maakt het wel een geweldige schoen.

vsd direct bestellen

  • Verborgen veters
  • Nike Dynamic Fit Collar
  • Gedragen door: Kevin de Bruyne en Coutinho

Misschien heb je het al 100x gelezen maar de Magista voetbalschoenen zijn dis vervangen door de Phantoms. Ook dit zijn hoge voetbalschoenen met sok. Deze specifieke schoenen zijn ontworpen voor de speler met een geweldige passing en schot. Zoek je dezelfde vorm met een kleine verandering qua kleur? Leg de Nike Phantom Vision 2 Kinetic Black voetbalschoenen ernaast en maak de beste keuze. Zoek je toch liever even verder of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste voetbalschoenen? Bekijk dan hier: welke voetbalschoenen passen bij mij?

FG-noppen is geschikt voor spelen op stevig en droog natuurgras.

Nieuw op de markt zijn de Nike Phantom Vision voetbalschoenen. Het is dan ook even afwachten of ze ook echt aanslaan. Wat vind je van de voetbalschoenen en dan vooral de uitstraling? Het gezicht van de Phantoms zijn Kevin de Bruyne, Philippe Coutinho en Mario Götze. Ben jij van de vlijmscherpe steekpasses of kan jij een wedstrijd beslissen? Een Flyknit bovendeel hebben we vaker genoemd en goed te zien op deze afbeelding. Je ziet het reliëf rond de veters tot aan de punt van de schoen. Nike heeft de schoenen uitvoerig getest dus het moet wel goed komen. Hier bestel je snel de effectieve Nike Phantom VSM elite Black Lux. Hoeveel geld zou jij neerleggen voor voetbalschoenen? Laat het ons weten en wie weet win je deze boots.

Hoe vind je deze voetbalschoenen nou online?

  1. De nieuwste Phantom Vision voetbalschoenen!
  2. Waar betaal je het minst voor de Nike Phantoms
  3. Wat betaal je voor de replica varianten?

Phantom VSM Elite Black Lux

In de store hebben we de Nike Phantom Vision voetbalschoenen in lage variant en met sok. De Nike zwarte hoge voetbalschoenen hebben een ademende stof en comfortabel gevoel bij de veters. Wat zijn de kenmerken van de schoenen? flexibiliteit staat op 1 maar comfort ook zeker op plek 2. Vandaar de verschillende testen voordat ze op de markt komen. Balgevoel was een punt die Philippe Coutinho even in de agenda had toegevoegd. Misschien komt je All Conditions Control (ACC) technologie ook wel bekend voor. Voetbalschoenen geschikt voor ieder weertype wat in Nederland zeker van belang kan zijn. Nike Nike Phantom Vision voetbalschoenen met een zoolplaat die de voeten volgen. Voorheen was dit altijd andersom. Wij wensen je veel plezier met de unieke boots.

De twee termen die je bij Phantoms moet onthouden zijn: Ghost Lace-systeem en Dynamic Fit Collar!!

We noemde hier al even Dynamic Fit Collar. Het wil zeggen de bovenkant lijkt op een sok. De hoge voetbalschoenen met Dynamic Fit geven een gevoel alsof je geen schoenen draagt. Je enkel wordt extra beschermd maar kan blessures uiteraard niet compleet verhelpen. Met de schoenen maak je zeker indruk op teamgenoten maar ook op tegenstanders. Nauwsluitende schoenen zorgen dat de voetbalschoenen niet zomaar uitvliegen. Noppen zijn ook altijd belangrijk voor voetbalschoenen en deze zijn nu beter uiteengezet door een nieuwe structuur. Een noppensysteem ontwikkeld voor de sterspeler maar ook voor de kwalitatieve amateur.

  • Nike Phantom Vision
  • Flyknit technologie
  • Dynamic Fit Collar (sok)
  • All Conditions Control (ACC)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *