New York Red Bull Thuisshirt 2019-2020

new york red bull thuisshirt 2019-2020We hebben nu het New York Red Bull thuisshirt 2019-2020 weer in de schappen. Je wilt natuurlijk wel wekelijks in een ander voetbalshirt naar de training. In onze voetbalshop zijn dit de eerste de competities die in maart beginnen en dus de Allsvenskan en MLS shirts hier.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Red Bull voetbalkleding
  • Kledingmerk: adidas

Hieronder zoomen we in op het New York Red Bull thuisshirt 2019-2020 en ontvang je waar mogelijk wat extra informatie. Deze informatie gaat over de club maar ook over het ontwerp van het voetbalshirt. Ben je wekelijks of misschien wel dagelijks te vinden op de voetbalvelden? Je kunt dan als verandering eens gaan voetballen in het New York Red Bull thuisshirt met opvallende logo’s van Red Bull op het voetbalshirt. We hebben in het wit ook het adidas Inter Miami CF thuisshirt 2020-21.

Red Bull geeft je vleugels en ook op het voetbalveld – RB

Je kunt wel zeggen dat het New York Red Bull thuisshirt 2019-2020 opvallend is met een unieke uitstraling. Het betreft in dit geval een adidas voetbalshirt. De adidas strepen en logo zijn dan ook wel opvallend aanwezig, dit mag worden gezegd. Als je zo op afstand kijkt vallen de rode kleuren zoals de stieren van (Red Bull) erg op. Boven de rode streep aan de onderkant staat ook New York in rode letters. Ga los in het New York Red Bull shirt 2019/2020 voor jong en oud. Hier hebben we ook het nieuwste adidas New York Red Bulls shirt thuis 2024-25.

New York Red Bull Thuisshirt 2019-2020

Je zou het niet zeggen maar de MLS wordt steeds populairder. Het adidas Red Bull voetbalshirt gaan we dan ook terug zien in het stadion: Red Bull Arena, Harrison. Het betreft een stadion die nog maar een paar jaar geleden is opgeleverd. Je kunt wel zeggen dat het adidas Red Bull voetbalshirt onder de collectors items valt. Bestel dus snel dit voetbalshirt en je hebt zeker 1 van de meest unieke shirts op de training. De Red Bulls zijn al wat ouder in de Major League Soccer want zijn opgericht in 1996 als NJ MetroStars. Kies het shirt in de maten S tot XXL of leg het New York City FC thuisshirt 2019-2020 ernaast voor een betere prijs.

  • Club: New York Red Bull
  • Competitie: Major League soccer
  • Kledingsponsor: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *