Nike Vapor Neymar Voetbalschoenen

nike vapor neymar voetbalschoenenCheck hier de nieuwste Nike Vapor Neymar voetbalschoenen in het zilver met wit. We zullen de schappen in de voetbalschoenenshop vullen met de Nike voetbalschoenen van nu. Deze boots zijn speciaal ontworpen voor onze superster Neymar Jr.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Geschikt voor: (kunst) gras
  • Gratis thuisbezorgd!

Neymar speelt zijn wedstrijden altijd met flair en enthousiasme. De woorden “Ousadia e Alegria”, in het Nederlands gedurfd en vreugde zijn daarom ook zeker bij Neymar Jr. van toepassing. Wil je toch liever schoenen met sok? Check dan de Nike hoge voetbalschoenen en maak je keuze. Wij laten jou met deze boots hetzelfde gevoel beleven die Neymar wekelijks beleeft met de sterren van Paris Saint-Germain. Je kunt los want deze voetbalschoenen zijn er in de maten 36 1/2 tot 48 1/2.

I was born to be happy, not perfect – Neymar JR

Klik je op de blauwe link dan kom je bij de Wikipedia van Neymar. Dee held heeft dan ook zijn eigen Nike Vapor Neymar voetbalschoenen. In het patroon is vreugde verwerkt door middel van kleuren en patronen. De lichte voetbalschoenen hebben dus een eigen signature van de linksbuiten Neymar. Waarom noemen we lichtgewicht voetbalschoenen? Deze schoenen zijn daarom perfect voor een snelle actie en om een speler voorbij te gaan. Het gewicht van de Nike Vapor Neymar voetbalschoenen is 212 gram. Ben jij ook een voetballer die graag zijn tegenstander vernederd met een prachtige actie? Je kunt dan deze schoenen zeker even in je achterhoofd houden.

Nike Vapor Neymar Voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor 12 FG Silencio Pack hebben we als limited voetbalschoenen ontvangen. Het bovenste materiaal op de voetbalschoenen kennen we van diverse lagen zoals NikeSkin en mesh lagen voor een betere connectie tussen voet en voetbalschoen. De flexibele vezels tussen de lagen zorgen voor comfort en zuivere passing en schot. Lekkere schoenen om nog beter voor de dag te komen op de training. Het uiterlijk van de Nike Vapor Neymar voetbalschoenen met vernieuwde vormgeving zijn uniek.

Neymar Jr is overgestapt van Nike Hypervenom op de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen 🙂

De microtekstuur aan de voorkant van de cleats zorgen voor een verbeterde wrijving met nog meer grip. Ook hier de bekende Nike ACC technologie. De technologie zorgt dat de bal niet van de voet springt zelfs in moeilijk bespeelbaar weer. Weersomstandigheden zijn altijd van belang voor een voetbalschoen. Je zult misschien wel denken? Wat maakt mij die technologieën uit! Je kunt het zien als extra informatie om tot de beste voetbalschoen voor jou te komen!

  • Neymar Jr. Voetbalschoenen
  • Mercurial Vapor 12
  • ACC technologie
  • Dynamic Fit Collar
  • Totaaloverzicht: Nike voetbalschoenen

Nike Mercurial Vapor 12 Neymar Jr

Dynamic Fit Collar kennen we al sinds 2015. Het wil zeggen de binnenvoering die we ook zagen bij de Nike hoge voetbalschoenen. Een sokken-achtige voetbalschoen welke nog beter om de voet zit. Hier zien we dan ook dat de boots licht en flexibel zijn. Je merkt bijna niet dat de voetbalschoenen worden gedragen. Het bovenliggende Flyknit en Dynamic Fit Collar zorgen voor extra comfort en gevoel in de schoen. Geniet van deze prachtige Nike Mercurial Vapor Neymar Jr voetbalschoen en ga los op de training en in de wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *