New York City FC Thuisshirt 2019-2020

new york city fc thuisshirt 2019-2020Aanschouw hier het blauwe New York City FC thuisshirt 2019-2020 in onze Voetbalshop. Een mooi shirt door de opvallende verticale streep over het voetbalshirt. Twijfel je nog? Leg het New York Red Bull Thuisshirt 2019-2020 er even naast en maak je keuze.

direct bestellen vsd

  • Club: New York City FC
  • Kledingmerk: adidas
  • Competitie: Major League Soccer

Ga je voor het New York City FC shirt 2019/2020 dan ben je waarschijnlijk de enige op de voetbalclub. Het is voor Amerika zeker een topclub uit de Major League Soccer. Via de blauw link krijg je meer info want je gaat dan naar Wikipedia. Het Amerikaanse voetbal zit in de lift en dat merk je aan de volle stadia iedere week. Hier dus het unieke shirt van NYCFC met unieke streep. Ga hier ook naar de voetbalshop.

De voetbalshirts zullen niet iedere keer beschikbaar zijn, blijf het proberen of kijk verder bij Voetbalshirtsdirect 🙂

Een prachtige club met een nog mooier New York City FC thuisshirt 2019-2020. Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Yankee Stadium. Deze ken je waarschijnlijk wel van naam. Manchester City FC en Yankees zijn in 2013 een samenwerking gestart op de voetbalclub New York City FC succesvol te starten. Je ziet het wel aan het shirt. De populariteit van het NYCFC thuisshirt heeft daarom een enorme boost gekregen. Een aantal ex spelers zijn: Pirlo, Lampard en David Villa. Grote sterren met een mooi verleden.

New York City FC Thuisshirt 2019-2020

We hebben het hierboven al even genoemd maar adidas is de kledingsponsor. Je kunt het adidas New York City FC shirt dus voor iedereen bestellen. adidas voetbalshirts hebben dan ook een Clima-cool technologie wat goed uitkomt in Amerika. De verschillen in temperatuur zorgen altijd voor een fris en comfortabel gevoel. Het lichtblauwe voetbalshirt heeft dan ook het adidas logo op de rechterborst in het donkerblauw. Als je dichterbij gaat kijken naar het adidas New York City FC thuisshirt dan zie je zeker vergelijkingen met het Manchester City shirt. Uiteraard zal NYCFC of New York City FCalles gaan doen om kampioen te worden. De blauwe linken geven je meer informatie.

  • Voetbalclub: New York City FC
  • Afkorting: NYCFC
  • Hieronder David Villa maar die is al vertrokken
  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *