Pirlo Voetbalshirts Diverse Varianten

pirlo shirt 2016-2017Koop hier de Pirlo voetbalshirts diverse varianten zoals het Italië thuisshirt. Al voetbalt hij niet meer hebben we ook een New York City FC shirt variant. No Pirlo No Party de held uit Italia. Bekijk in de Pirlo fanshop ook andere Pirlo t’shirts.

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalshirts bedrukt
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids
  • Andrea Pirlo voetbalkleding

De absolute superster Andrea Pirlo heeft niet echt een introductie nodig. De inmiddels 39 jarige centrale middenvelder speelde het merendeel van zijn wedstrijden in het AC Milan shirt. AC Milan zal nog wel eens spijt hebben dat ze Andrea Pirlo zo aan de kant hebben geschoven. We konden hem wekelijks bewonderen in het Juventus shirt. Het Pirlo shirt heeft in het verleden vaak rugnummer 21 gehad. Het bovenstaande voetbalshirt heeft bij Subsidesports en met badge zonder extra kosten.

No Pirlo, No Party 🙂

pirlo shirt kopenHet Pirlo shirt is uiteraard geweldig bijzonder omdat Andrea Pirlo deze heeft gedragen. Het Andrea Pirlo voetbalshirt zal ook worden besteld als hij niet meer gaat deelnemen aan de diverse hoofdtoernooien. Je kunt ze krijgen in alle varianten en allemaal uit zijn verleden.

Pirlo Voetbalshirts Diverse Varianten

pirlo shirt new york city fcHet Pirlo shirt is op aanvraag nog te verkrijgen van het Italiaanse nationale elftal. De interlandcarrière van Pirlo begon in 2002 toen hij naam begon te maken bij AC Milan. Bestel hier het Pirlo shirt New York City fc.

direct bestellen vsd

  • Scoor direct bij Subsidesports
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids
  • Andrea Pirlo voetbalkleding
  • Outlet shirts met rugnummer 21

In het Pirlo Italië shirt speelde hij ook met rugnummer 21. De speler op het middenveld is te herkennen door zijn baard. Hij heeft uiteindelijk 112 interlands gespeeld voor Italië. Het voetbalshirt hiernaast mag zeker niet ontbreken als echte Andrea Pirlo fan. Het Pirlo Canpioni shirt is te verkrijgen in diverse maten. In het WK voetbal 2006 was Andrea de uitblinker in elke wedstrijd. Het leverde uiteindelijk een finaleplaats op. Inmiddels heeft hij na het WK voetbal 2014 afscheid genomen van het Italiaanse nationale team. We hopen uiteraard dat hij zijn keuze in overweging zal nemen om deel te nemen aan het EK voetbal 2016.

Pirlo Carrière

De kleine Pirlo begon op jonge leeftijd bij Brescia. In 1998 kwam hij bij Inter Milan terecht maar werd een aantal keer uitgeleend voordat hij bij zijn avontuur bij AC Milan begon. Een grote voetballer uit Italië laat nog wekelijks in het Pirlo shirt 2016-2017 zien dat hij bij de absolute top behoort. Hij mag dan inmiddels op leeftijd zijn maar hij is niet de oudste in de Serie A. Een kleine Pirlo generatie bestaat uit Francesco Totti die inmiddels 41 jaar is en teamgenoot Gianluigi Buffon met zijn 39 jaar.


Pirlo heeft inmiddels al 100 wedstrijden gespeeld voor Juventus en diverse prijzen in de wacht gesleept. We hopen nog lang van Andrea in het Pirlo voetbalshirt te kunnen genieten. Pirlo is een echte baas in het veld. Alle Pirlo voetbalshirts diverse varianten zijn te verkrijgen bij Unisportstore door Pirlo te selecteren bij het Juventus shirt. Het zijn dus de kosten van het Juventus voetbalshirt en de kosten voor naam en rugnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *