Welke Voetbalschoenen Passen Bij Mij

welke voetbalschoenen kopenVoetbalshirtsdirect.nl heeft samen met Unisportstore het onderwerk welke voetbalschoenen passen bij mij? gekozen. Een test om te kijken welke voetbalschoenen je het beste kunt kopen. Als je hieronder klikt begint direct te test. Direct bestellen kan dus bij Unisport.

direct bestellen vsd

 • Start hierboven de voetbalschoenentest
 • Prijsklasse voetbalschoenen
 • Positie en type schoenen

Naast deze belangrijke vragen komen ook de vragen zoals bovendeel met of zonder sok en zoek je kinder, junior, mini, vrouwen, dames, heren of mannen voetbalschoenen.

Topvoetbal en amateurvoetbal scheelt niet veel meer van elkaar vandaar de nieuwste voetbalschoenen voor iedereen. De online voetbalschoenengids hierboven is in het leven geroepen om aan de hand van je wensen de juiste schoenen te kiezen. In onze schoenenshop de football boots die worden gedragen in de grote competities zoals de Serie A, Primera Division, Premier League, Ligue 1 maar ook de Eredivisie. Populair zijn de Messi voetbalschoenen adidas en Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly in de shop.

welke voetbalschoenen passen bij mij

Een voetbalschoen op het veld kan een hoop over de speler zeggen. Heb je geen favoriete voetballer maar moet de kleur passen bij je voetbaltenue? Train je op kunstgras en speel je wedstrijden op natuurlijk gras. Oude voetbalschoenen invetten of kies je iedere maand voor de nieuwste trends. Keuzes rondom voetbalschoenen en dan ook nog eens uit een 10 tal merken. Een aantal bekende zijn Nike, adidas, Puma, New Balance, Under Armour, Mizuno, Umbro, Lotto, Diadora of speciale damesvoetbalschoenen. De positie kan ook van belang zijn en daar komen we hieronder op terug.

Welke Voetbalschoenen Passen Bij Mij

Een vraag die veelvuldig over de mail komt is: welke voetbalschoenen passen bij welke positie? In het overzicht hieronder hebben we voorkeursschoenen voor alle posities. Je kunt het ook eenvoudig zoeken door een wereldspelers die op jou positie speelt de bekijken en dezelfde voetbalschoenen aanschaffen. Een groot verschil met vroeger zijn de gekleurde voetbalschoenen met de vroegere zwarte voetbalschoenen. Toch zien we zwart steeds vaker terug zoals de adidas Here to Create Nite Crawler black en Nike Mercurial Superfly en Vapor 360 zwart. Je hebt dan gelijk de keuze uit lage of hoge voetbalschoenen. Tegenwoordig worden dit voetbalschoenen met sok of hoge voetbalschoenen genoemd. Klik op de afbeeldingen om de voetbalschoenentest direct te doen.

welke voetbalschoenen passen bij welke positie

Voetbalschoenen worden ontworpen met technologieën en eigenschappen voor een positie. Welke voetbalschoenen passen bij mij is daar ook nog een belangrijke vraag bij. Houd je bijvoorbeeld helemaal niet van Puma voetbalschoenen zijn er nog 50 keuzes die kunnen worden gemaakt. adidas Predator voetbalschoenen ontworpen voor een behendige voetballers, Nike Vapor voor de snelle aanvaller en de Copa 18+ voor de geweldige verdediger. Waar we ook veel andere varianten voorbij zien komen. adidas X is een mooi voorbeeld die worden gedragen door Marcelo van Real Madrid maar ook door Benzema dus de lijn begint ver vervagen.

Positie
Model
Keeper
adidas Copa, adidas X en New Balance Furon
Verdediger
Copa, adidas X, Nike Magista, Tiempo en Mizuno
Middenvelder
adidas X, Predator, Nike Magista, Hypervenom en Tiempo
Buitenspelers
Nike Magista, Mercurial Superfly, adidas X en Messi voetbalschoenen Nemeziz
Aanvallers / spitsen
Nike Mercurial, Magista en Hypervenom, adidas X, Predator en Nemeziz Messi

Welke typen voetbalschoenen zijn er

Hieronder hebben we al aantal populaire merken opgesomd maar dan de vraag: welke typen voetbalschoenen zijn er? Een persoonlijke voorkeur kan zijn comfort. Heb je bijvoorbeeld snel last van blaren of blessures dan wil je voetbalschoenen welke zo stevig mogelijk zijn. Dikke of juist dunne voeten kunnen ook een belangrijke overweging zijn om te gaan voor brede of smalle en zachte voetbalschoenen. Ga je voor voetbalschoenen voor de snelle actie of schiet je veel op doel zijn de Mercurials en Predators altijd aan te raden. Uiteraard hebben we ook goedkope outlet voetbalschoenen om iedereen aan goede schoenen te helpen. Welke voetbalschoenen passen bij mij? Bekijk hieronder een aantal typen schoenen:

 1. Voetbalschoenen met sok (hoge)
 2. Lichtgewicht voetbalschoenen (tot 300 gram)
 3. Laceless boots
 4. Leren voetbalschoenen
 5. Klassieke voetbalschoenen
 6. Zwarte voetbalschoenen
 7. Witte voetbalschoenen
 8. Gekleurde cleats

welke typen voetbalschoenen zijn er

We sluiten af met de kleuren maar flitsende voetbalschoenen zijn wel degelijk populair. Je kunt het zo gek niet bedenken van rode, gele, blauwe, paarse, roze, oranje, groene voetbalschoenen en ga zo maar door. Toch kan een type schoen ook leiden tot een verbetering van een prestatie. Kies je bijvoorbeeld voor soft ground voetbalschoenen en speel je op harde ondergronden kan het in je nadeel werken. Koop je kunstgras voetbalschoenen en speel je altijd op kunstgras ga je steeds beter voetballen. Kicksen welke op alle ondergronden beter van dienst zijn: de leren voetbalschoenen want deze ademen. Je merkt al snel de comfort die je terugkrijgt van deze voetbalschoenen. Laceless boots, klassieke voetbalschoenen en voetbalschoenen met sok zijn keuzes voor de uitstraling.

Voetbalschoenen voor brede voeten

De vraag: welke voetbalschoenen passen bij mij kan worden beantwoord met voetbalschoenen voor brede voeten. Niet direct een nadeel maar wel lekker om ruime voetbalschoenen te dragen. Na verloop van tijd ga je toch merken dat football boots te strak zitten. Kicksen van de populaire merken worden ontworpen van geweven materialen. Je komt dan al snel uit bij de duurdere varianten dan de .1, .2 of de .3 versies. Wat zijn de populairste als het gaat om voetbalschoenen voor brede voeten? Uit alle testen kwamen de Puma evoPower’s het beste uit de test. New Balance Visaro houdt zich ook bezig met verschillende type voeten of ga voor de leren Nike Tiempo voetbalschoenen zwart.

 • Geweven voetbalschoenen
 • Synthetische voetbalschoenen
 • Voetbalschoenen van leer

voetbalschoenen voor brede voeten
Sportmerken zoals Nike, Puma en adidas focussen zich vaak op dunne voeten. Maar in de wereld van voetbalschoenen gelukkig steeds vaker de voetbalschoenen voor brede voeten. Om terug te komen op de vraag welke voetbalschoenen passen bij welke positie? Dan is comfort nog belangrijker. Een aantal verschillen zijn een brede middenvoet maar sommige voetballers hebben bredere tenen. Je kunt je voorstellen dan je niet lekker voetbalt in dunne voetbalschoenen. Leren voetbalschoenen kunnen rekken en synthetisch kan zich vormen naar de voet. Toch wil het niet zeggen dat ze dan ideaal om te voet komen. Hieronder een top 5 voetbalschoenen voor mensen met bredere voeten:

 1. Puma evoPower
 2. adidas Copa Mudial
 3. Nike Tiempo voetbalschoenen
 4. Nike Premier voetbalschoenen
 5. New Balance originals

Voetbalschoenen kinderen en volwassenen

Een belangrijke keuze in de voetbalschoenentest is de fase van de voetballer. Zit je bij de mini’s dan zijn er andere en goedkopere voetbalschoenen dan voor senioren. Kinderen hebben ook een ruime keuze met voetbalschoenen tot vanaf €29,99. Voetbalschoenen kinderen en volwassenen worden in de schoenenshop bij elkaar aangeboden maar via de test krijg je de ideale voetbalschoen. Kinderen kan je nog spitsen in mini, kids, junior en jong volwassen. Sommige kinderen hebben al op jonge leeftijd een grote maat. Volwassenen is een combi tussen dames, vrouwen, mannen en heren voetbalschoenen.

voetbalschoenen kinderen en volwassenen

Voetbalschoenen volwassenen beginnen vanaf een jaar of 16. Had jij voorheen altijd volwassen voetbalschoenen maar ben je 14 dan kies je gewoon voor volwassenen. Een nadeel kan zijn je meer moet betalen voor grotere maten voetbalschoenen. adidas en Nike brengen altijd 4 varianten op de markt van de duurste die de sterspelers dragen tot de goedkoopste 3 variant. +, 1, 2, en 3 zijn dus de 4 keuzes. Vrouwenvoetbalschoenen wijken ook iets uit dus let op de voetbalschoenen ontworpen voor dames. Welke voetbalschoenen passen bij mij? afhankelijk van de leeftijd en maat.

voetbalschoenen online kopen

Welke voetbalschoenen passen bij mij? De volgende keus is je budget. Voetbalschoenen online kopen kan dus in de outletshop of ga voor de nieuwste voetbalschoenen. Voetbalshirtsdirect.nl selecteert altijd meerder voetbalschoenen om tot de perfecte prijs te komen. Voetbalschoenen 50 euro tot voetbalschoenen 100 euro wordt het meest gezocht. adidas en Nike voetbalschoenen hebben ook nog de oudere varianten voor 40 euro, 60 euro, 75 euro tot wel 125 euro. Bekijk de varianten zoals goedkope voetbalschoenen, zaalschoenen en kunstgrasschoenen en selecteer de schoen die bij jou past.

voetbalschoenen online kopen
Voetbalschoenen onder de 125 euro maar ook voetbalschoenen van boven de 300 euro in de shop. Mizuno voetbalschoenen zijn bijvoorbeeld 320 euro door de handgemaakte activiteiten en kangoeroeleer. Wens je bijvoorbeeld Messi en CR7 voetbalschoenen betaal je ook al snel 300 euro. Outlet voetbalschoenen zoek dan de 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 30, euro, 35 euro, 40 euro, 45 euro tot 50 euro voetbalschoenen. Ga je voor kwaliteit dan hebben we ook voetbalschoenen met sok 100 euro en voetbalschoenen 150 euro met sok.

welke voetbalschoen voor welke ondergrond

Een vraag die als 6de wordt gesteld: welke voetbalschoen voor welke ondergrond? Natuurlijke ondergronden, kunstgras en zaal zijn de belangrijkste. Achter iedere voetbalschoenen staat FG, AG, IN etc. De codes gaan we hieronder toelichten van de verschillende voetbalschoenen.

welke voetbalschoen voor welke ondergrond

Voetbalschoenen voor gras (Firm ground)

Je ziet vaak in de schoenenshop de Nike Mercurial Superfly FG voetbalschoenen. FG in deze is Firm Ground en staat voor natuurlijke ondergronden zoals gras. Zie je FG/ AG dan zijn de voetbalschoenen geschikt voor kunstgras en harde grasvelden. Ronde noppen of iets langere noppen maakt de Firm ground voetbalschoenen de meest allround voetbalschoenen van allemaal. FG voetbalschoenen met vast noppen en kunnen dus niet worden losgeschroefd. Kies FG voor voetbalschoenen voor gras.

Voetbalschoenen voor kunstgras (Artificial ground)

In veel gevallen train je op kunstgras en speel je wedstrijden op natuurlijk gras. Verder geen probleem je kunt voetbalschoenen kopen welke geschikt zijn voor kunstgras en natuurlijk ondergronden. Let op de FG/AG in de titel van de voetbalschoenen. Voorbeeld: adidas Predator FG/AG voetbalschoenen. Artificial ground voetbalschoenen hebben een andere positie noppen en zijn iets stroever dan de firm ground voetbalschoenen. De noppen zorgen uiteraard dat de schoenen niet te snel slijten. Een groot verschil van voetbalschoenen voor kunstgras kunnen tot wel 25 noppen bevatten.

Voetbalschoenen soft ground (SG)

SG in de titel is voor soft ground velden. Speel je vaak in de regen en kom je op drassige velden? De noppen van de voetbalschoenen soft ground zijn iets lager zodat je niet wegglijd. Een nadeel van weinig noppen (tussen 6 en 8) is de stabiliteit. In veel gevallen betreft het afschroefbare noppen. Het kan dus zijn dat je noppen verliest en dat is toch wel een groot nadeel van voetbalschoenen soft ground. Met dan de vraag welke voetbalschoenen passen bij mij? en welke voetbalschoenen passen bij welke positie? Het zijn ideale voetbalschoenen voor keepers.

Voetbalschoenen indoor

IN in de voetbalschoenen staat voor indoor. Zaalvoetbalschoenen, kunststofvloeren schoenen en meer. Denk aan houten vloeren, gepolijste vloeren met de non marking zolen. Je kunt natuurlijk niet met noppen aankomen in de zaal dus de platte voetbalschoenen indoor zijn daar geschikt voor. De kosten van zaalvoetbalschoenen liggen ook een stuk lager door de structuur. Een ander groot voordeel ze kunnen de hele dag door worden gebruikt. De voetbalschoenen indoor zorgen voor een ideale versteviging tijdens het lopen.

Voetbalschoenen turf

Vaak worden ze aangegeven met TF maar soms staat het woord Turf in de titel. Bevroren grond, harde ondergronden, pleintjes, hard kunstgras zijn ideaal ondergronden voor de voetbalschoenen turf. Ideaal de mini noppen zorgen dat je niet uitglijd en dus snelle acties kunt maken. Voetbal je vaak op pleintjes en Cruyff Courts dan zijn de voetbalschoenen turf zeker iets voor jou.Wat moeten we nog toevoegen om tot de vraag te komen: welke voetbalschoenen passen bij mij?

Voetbalschoenen met sok of zonder

Welke voetbalschoenen passen bij mij? We gaan de schoenentest afsluiten met een populaire variant. In de tekst hebben we de vraag al een aantal keer gehoord. Voetbalschoenen met sok of zonder zoals de nieuwste Nike Mercurial Superfly en adidas Predator. In deze gevallen betreft het voetbalschoenen met sok. Zoek je lage voetbalschoenen dan ben je beter uit met de Nike Vapor en adidas X om een 2-tal voorbeelden te noemen. Heb je alle 7 varianten ingevuld dan kom je uiteindelijk bij de voetbalschoenen die bij je past. Heb je nog vragen of suggesties? Laat het ons weten en we bekijken meer toevoegingen voor de voetbalschoenentest.

voetbalschoenen met sok of zonder

Goedkope voetbalschoenen en ook nog de nieuwste is de meest gezocht zoekterm. Wil jij voetbalschoenen met sokje uit de outletshop dan kan je alle bovenstaande stappen overslaan. Zelfs de Lotto Solista 100iii Gravity FG cool grijs oranje hoge voetbalschoenen hebben we nu. Je kunt ook onze aanbieders Unisportstore en Voetbalshop in de gaten houden voor de nieuwste voetbalschoenen. We wensen je veel plezier en al laatst nog een filmpje om je nog meer in de war te brengen. Hopelijk heb je antwoordt op de vraag: welke voetbalschoenen passen bij mij?

 • Welke voetbalschoenen passen bij mij als voetballer?
 • Beste football boots gras en kunstgras
 • Waar betaal ik niet teveel voor mijn schoenen
 • Grote merken voor een lage prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *