Nike CR7 Voetbalschoenen Mercurial Superfly

nike cr7 voetbalschoenen mercurial superflyDe Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly voetbalschoenen ontwikkeld voor Cristiano Ronaldo. In onze voetbalschoenenshop hebben we ook varianten met iets meer rood of hele andere unieke kleuren. Welke uit het verleden vind jij het mooist?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Mercurial Superfly
  • Academy Pack voetbalschoenen

Cristiano Ronaldo is een voetballer die altijd meer wil winnen en vooral op persoonlijk vlak graag wil presteren. CR7 wilde Nike hoge voetbalschoenen laten ontwikkelen die bij hem passen op het veld, maar ook buiten het veld. De Mercurials zijn een primeur want hij zal voor het eerst worden gedragen tijdens de Champions League. Je kunt ook eens langs de Nike Mercurial geel groene hoge voetbalschoenen. Cristiano Ronaldo zegt zelf het volgende over de Nike Mercurial Superfly CR7 FG:

“De nieuwe Nike hoge voetbalschoenen zijn geschikt voor mij omdat de voetbalschoenen elegant zijn en ze schitteren op een nieuwe manier. Ik probeer graag nieuwe voetbalschoenen, voetbaltenues en nieuwe kleuren uit en uiteraard extra bijzonder om in deze perfect passende voetbalschoenen een grote wedstrijd te spelen”

Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten zullen het opnemen tegen grote clubs in heel Europa. De trainer Zidane is gefocust om ver te komen in de Champions League. Deze worden ook wel voetbalschoenen Mango van deze tijd genoemd. Een gerelateerd product is de Nike Mercurial Vapor X CR7 Gala Boot. De beste schoenen ooit gemaakt om als voetballer je kwaliteiten naar boven te krijgen. Ga hier ook eens langs de CR7 Chapter 7 Built on Dreams rood met zwart.

Nike CR7 Voetbalschoenen Mercurial Superfly

De Mercurial Superfly’s hebben officieel de naam Nike Mercurial Superfly elite pack. De meest bijzondere hoge voetbalschoenen Nike op de markt zijn de grijze met glamoureuze en glanzende afwerking. Het is de bedoeling om je in CR7 te kunnen inleven wanneer je deze voetbalschoenen draagt. Een ander bijzonder aspect van de schoenen zijn de diamant graphics op de voetbalschoenen. Op hiel hoogte van de voetbalschoen is CR7 prachtig verwerkt.

De volledige lengte van de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly is afgewerkt met een koolstofvezel buitenzool. Het carbonfiber materiaal zorgt voor extra steun in de zool. De prachtige zwarte geblokte onderkant maakt het geheel erg glamoureus, wat precies bij Cristiano Ronaldo past. Het is tevens mogelijk om een vlag van een land aan de zijkant te laten borduren. Tevens kan je zes tekens aan de zijkant van de voetbalschoenen 2017 laten borduren om deze extra te personaliseren. Het gewicht van de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly is 193 gram. Met een lichtgewicht kan je dus explosief alle richtingen op in het veld. Bij gebruikt van de voetbalschoen zal de glinstering verdwijnen maar dat zal niet ten koste gaan van de kwaliteit. Heel veel plezier met deze oogverblindende en unieke voetbalschoenen. Kies ook eens de nieuwste Phantom VSM elite Black Lux.

  • Carbonfiber materiaal
  • Chapter 4
  • Superfly V
  • Heren, vrouwen en kinderen
  • Voetbalschoenen bedrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *