Nike Mercurial Geel Groene Hoge Voetbalschoenen

nike mercurial geel groene hoge voetbalschoenenKoop hier de Nike Mercurial geel groene hoge voetbalschoenen. Je vindt de Superfly VII elite FG zijn de nieuwere editie van de hoge Mercurials die we bij Ronaldo zagen. Je kunt de lichtgewicht en Firm Ground schoenen dragen op natuurlijk gras. Zou jij deze voetbalschoenen dragen tijdens je wedstrijden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junioren, heren en vrouwen

Je vindt de Mercurial Superfly VII met de unieke kleuren. Ze worden sowieso gedragen door Cristiano Ronaldo (CR7), Lieke Martens en Mbappé. Ga via de bovenstaande button direct bestellen naar het overzichg. Je kent de Flyknit 360 misschien wel en deze is nog beter ontworpen. Mercurial’s zien we langzaam weer overal op de velden en gaan de concurrentie aan. Je ziet ze bij de explosieve spelers en je bent zo snel als een luipaard. Bestel ze  voor kinderen, dames en heren. Ga ook eens langs de Nike Mercurial Superfly 8 Elite FG the Progress.

Mercurial Superfly VII Elite FG Dream Speed 2

Je kunt ook eens langs de eerdere Nike Mercurial Superfly 6 Elite kunstgras. Het Nike swoosh logo in het zwart en de kleuren zijn echt baas. Naast de schoenen ontvang je ook een speciale schoenendoos. Doordat er lagen zijn verwijderd zijn de schoenen slechts 194 gram. De geweldige Nikeskin in combi met de ACC = All Conditions Control maken het tot de beste tot nu toe.

Nike Mercurial Geel Groene Hoge Voetbalschoenen

De nieuwste technologieën van Nike over de complete schoenen. De Nike Mercurial’s met innovatieve zool zijn geschikt voor natuurlijk ondergronden. Firm Ground voetbalschoenen met minder noppen en kunnen eventueel ook voor zachte kunstgrasvelden geschikt zijn. Het geheel dus de hoge variant wordt ook wel Dynamic Fit Collar genoemd. Dit is dus een strakkere sok variant welke nu 1 geheel is met de enkel. De NikeGrip technologie voor betere acties en sneller draaien voor de wendbare voetballer. Een geweldige 3D voetbalschoen met een nieuwe Flyknit 360 ontwerp voor jong en oud.

  • Tom Jones voetbalschoenen
  • Superfly VII
  • Flyknit 360 technologie
  • Suède afwerking
  • ACC = All Conditions Control
  • NikeGrip en Nikeskin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *