Nike Mercurial Vapor FG Dream Speed

nike mercurial vapor fg dream speedKoop bij ons de Nike Mercurial Vapor FG Dream Speed voetbalschoenen van de Superfly campagne 2020. Eerder hadden we al dezelfde voetbalschoenen alleen dan in het blauw. Als je een cijfer moest geven voor deze schoenen wat wordt het dan?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
  • Geschikt voor: diverse ondergronden

Je ziet deze voetbalschoenen voor het eerst bij de Portugese superster Ronaldo. Deze zal ze in de Champions League campagne sowieso dragen. Tijdens het WK voetbal 1998 is begonnen met de ontwikkeling van perfecte voetbalschoen. Je kunt wel zeggen dat ze dus al jaren bezig zijn om de perfecte te creëren. Hierboven shop je direct voetbalschoenen in de maten van 38,5 tot 47,5!

De strategisch geplaatste noppen zijn nu 1 mm langer

De schoen is een revolutionaire ontworpen. Er zijn wel een aantal technologieën gebruikt om de Nike voetbalschoenen tot in perfectie af te werken. De eerste technologie is de FlyKnit. Flyknit materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm om extra gevoel aan de bal mee te geven. Je kunt nu vrije trappen nemen op een hele nieuwe manier. De rest laten we even voor wat het is ;). Je kunt deze in ieder geval bestellen in de maten van EU 36 tot EU 38,5. Ga ook eens langs de Nike Hypervenom Phantom 3 rood grijs.

Nike Mercurial Vapor FG Dream Speed

We kennen allemaal de voetbalschoenen met lip. Dee is gemaakt als een geheel van enkel, kuit en wreef door de technologie Dynamic Fit Collar. Verder heeft deze een carbonfiber zool om extra flexibel een actie te maken en geeft een natuurlijk gevoel. Een extra pluspunt zijn de lange noppen om je snelheid goed te benutten. Zoals je op de afbeelding kunt zien hebben de voetbalschoenen een prachtige groene kleur met een Nike logo aan de voorkant. Je kunt nu los op het veld en dan vooral op natuurlijke ondergronden en drassige natte ondergronden. Shop hier ook de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly.

Ze hebben een gewicht van 188 gram. Je kunt de Nike Mercurial Vapor nu ook extra persoonlijk maken door een borduring van een vlag of tien tekens. Deze kan je toevoegen aan je Nike voetbalschoenen. We kennen de supersnelle acties van Cristiano Ronaldo en nu weten we waar het deels vandaan komt. De voetbalschoen is bedenkt met ACC Silicone coating voor meer grip. Je kunt onderaan de opsomming bekijken van de technologieën.

Je kunt dus met de 3D structuur nog beter passen en schieten. FG in de naam wil zeggen dat de voetbalschoen geschikt is voor natuurlijke ondergrond zoals gras. De nieuwe hoge voetbalschoenen hebben een uitstraling van een extra topsporter. Je kunt dus zonder uren te zoeken de goedkoopste aanbieder uitzoeken. Ga ook eens langs bij de Nike Nuovo White voetbalschoenen wit grijs.

  • 3D structuur
  • Mercurial voetbalschoenen
  • ACC Silicone
  • Kids, dames en heren sneakers
  • Carbonfiber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *