Nike Hypervenom Phantom 3 Rood Grijs

nike hypervenom phantom 3 rood grijsLewandowski, Hiquain en Cavani zijn een paar spelers die de Nike Hypervenom Phantom 3 rood grijs dragen. Liever geen hoge variant? Ga dan voor de Nike Hypervenom Phantom lage voetbalschoenen. Raised on Concrete het nieuwe pack met Dynamic Fit Collar en nieuw noppensysteem.

Nike lijn: Raised on Concrete
Hypervenom football boots
Lewandowski, Hiquain, Cavani
Rashford en Kane
AF = Audacious Football
In lage en hoge variant

De leren schoenen met sok in een unieke kleur. Flyknit voor flexibiliteit zorgen voor de perfecte voetbalschoenen van 2018. Ga voor de Hypervenom Phantom III voetbalschoenen gedragen door Lewandowski, Hiquain en Cavani.

direct bestellen vsd

We hebben de nieuwe Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen in de shop te mogen presenteren. Barcelona, Real Madrid en Manchester United spelers kregen als eerst de eer. Daarnaast zagen we spelers Lewandowski, Hiquain, Cavani, Rashford en Kane op de voetbalschoenen. Voetbalshirtsdirect.nl probeert de nieuwste voetbalschoenen aan te bieden en bijbehorende artikelen. Hypervenom is onder Nike aardig veranderd met nieuwe technologieën. We zagen al eerder een “Agility voetbalschoen” en “Finishing cleat”. De Hypervenom’s van nu hebben een sok welke Dynamic Fit Collar word genoemd. Daarnaast is meer gekeken naar comfort en hebben ze schoenen ontworpen zonder veters. Shop ze in de online shop voor kinderen en senioren.

Nike Hypervenom Phantom 3 Rood Grijs

Kicksen met sok zijn helemaal hot in 2018. De Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen hebben de sok maar zijn ook licht. Hypervenom Phantom DF III opvallende voetbalschoenen voor de training en de wedstrijden. Een geweldige bovenlaag met een soort blokjes en de schoen vormt zich om de voeten. De kabels zorgen eveneens dat je geen last krijgt van de veters. Nike Hypervenom Phantom DF III gedragen door de grote voetballers op aarde met een lip die opnieuw is ontworpen. Kicken die opvallen door het unieke schietvlak. Naast de Nike Hypervenom Phantom 3 rood grijs ook de Nike Mercurial Superfly 7 grijs rood.

  • Voetbalschoenen Nike
  • Dynamic Fit Collar (enkelsok)
  • Nike variant: Hypervenom’s
  • Hypervenom Phantom III
  • Ruim schietoppervlak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *