adidas Team Mode Rood Geel Blauw

team mode voetbalschoenen outletNet als Gabriel Jesus deze adidas Team Mode rood geel blauw in diverse varianten bestellen? Als we het hebben over de adidas Nemeziz 18 360Agility blauw dan zijn het Messi voetbalschoenen. Here to Create van adidas met vier verschillende football boots. Welke van de 4 vind jij het mooist?

+ Predator 18+

+ X 18+ Gabriel Jesus

+ Nemeziz Messi boots

+ adidas Here to Create

Naast deze varianten ook de minder populaire Copa adidas voetbalschoenen. Hieronder ga je gelijk naar het overzicht voetbalschoenen.

adidas team mode rood geel blauw

direct bestellen vsd

De nieuwste pack Team Mode met geweldige kleuren. Een fris uiterlijk voor een nieuw voetbalseizoen voor trainingen en wedstrijden. Voetbal gaat niet alleen meer om resultaat maar ook om mode. Frisse kleuren welke we eerder hebben gezien en nog te vinden in het overzicht adidas voetbalschoenen. adidas Team Mode Pack in de bekende varianten met en zonder veters. Naast de Messi 18.1 welke met veters uitkomt ook Predator, X en Nemeziz.

adidas Team Mode Rood Geel Blauw

Inmiddels de meest populaire boots zijn de adidas X en adidas Predator voetbalschoenen. X heeft een nieuwe uitstraling en bestaan beide uit de beste kwaliteiten. Predators werden in het verleden gedragen door Beckham en Zidane. Ze hebben daarom de meest unieke kleuren welke het beste passen bij verschillende tenues. Colourway Team Mode X Predator Football Boots gedragen door Gareth Bale, Gabriel Jesus en Suárez. Predator 18+ met unieke kleuren van zwart en rood. Deze boots zien we om de voeten van Paul Pogba, Alli en Rakitic.

Here to Create Nemeziz Copa

adidas met Here to Create Nemeziz Copa en dus nog 2 varianten. Nemeziz 18+ valt nog onder populairdere en ook Copa vallen in de outlet voetbalschoenen. Colourway met een opvallende blauw en bescheiden witte variant. Nemeziz met blauwe kleur en ook de Nemeziz 18.1 Messi. Voetbalschoenen welke worden gedragen door Lionel Messi, Lingard en Firmino. Laat je verrassen met het nieuwste adidas Team Mode Pack. Ga het nieuwe seizoen in met de nieuwste voetbalschoenen.

  • adidas Football Bots
  • Colourway geel, blauw, grijs, zwart / rood
  • Here to Create

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *