adidas Nemeziz 18 360Agility Blauw

adidas nemeziz 18 360agility blauwVoetbalschoenen voor natuurlijke ondergronden zoals gras met de adidas Nemeziz 18 360Agility blauw voetbalschoenen. Ontworpen uit de pack Team Mode. 360Torsion van Nemeziz is de tap achtige look. Nemeziz 18+ FG/AG Team Mode net als Messi voor jou als speler. Zie je deze schoenen toch niet echt zitten? Bekijk dan hier: welke voetbalschoenen passen bij mij?

  • Nemeziz voetbalschoenen
  • 18+ 360Agility FG/AG Team Mode
  • adidas Team Mode rood geel blauw

Een perfecte storm creëren op het veld is het doel van de voetbalschoenen. Het zijn geweldige voetbalschoenen voor zowel de pro’s als amateurs. Wat vind jij de mooiste voetbalschoenen die ooit op de markt zijn gekomen?

direct bestellen vsd

adidas introduceert de Team Mode Pack welke we zagen in adidas Nemeziz Team Mode voetbalschoenen. De adidas voetbalschoenen waren toen nog in de testfase en inmiddels te verkrijgen in onze voetbalshop. Nemeziz voor de talenten en uitdagende voetballers. Een lichtgewicht voetbalschoen van slechts 213 gram. Verkrijgbaar in verschillende varianten en al beschikbaar vanaf €51,95. adidas heeft natuurlijk weer diverse technologieën losgelaten op de voetbalschoenen. adidas Torsion voor steun en stabiliteit. Daarnaast het design welke uniek is zoals je ziet op de afbeelding. De 360Torsion Tape maakt het tot een bijzondere bovenkant van de voetbalschoenen. Agilityknit 2.0 bovendeel zonder veters voor een betere beheersing. Bekijk onderaan in het filmpje of de kenmerken onderaan.

adidas Nemeziz 18 360Agility Blauw

Haal je onstuimige skills bovenwater en speel beter dan ooit van de Nemeziz 18+ FG/AG Team Mode. Je stuurt de tegenstander het bos in en met de adidas Nemeziz voetbalschoenen een nog betere bal beheersing. Welke eigenschappen kan je hebben al voetballers? Flexibel en creatief maar ook als verdediger en zelfs keeper zijn het comfortabele voetbalschoenen. We hebben de adidas Nemeziz 18 360Agility blauw in 2016 voor het eerst begroet. Het revolutionaire bovendeel voor techniek en acties. Vergelijkbaar of bijpassend in het blauw de adidas Predator PRO blauw De Gea. Een goed begin van je tenue om voetbalschoenen en  tegelijk bijpassende keepershandschoenen te krijgen.

Messi Nemeziz 18+ Voetbalschoenen

Nemeziz speelstijl zagen we bij Lionel Messi, Renato Sanches en Roberto Firmino. Een stevige pasvorm welke ideaal is voor voetbalsokken. 360Agility Bandage System zien we als band aan de bovenkant van de voetbalschoenen. Dual Lock Collar voor stevigheid om te voet en vormt zich perfect. De 360Torsion Tape zorgt dat alles op zijn plek blijft. Een dunne bovenlaag en adidas Non stop grip voor een ideale passing en balbehandeling. Of je moet draaien of versnellen deze voetbalschoenen zijn ideaal. De ondergronden voor de Messi Nemeziz 18+ voetbalschoenen zijn natuurlijk gras en kunstgras.

  • Ocean Storm Pack
  • NEMEZIZ football boots
  • Sterren: Lionel Messi, Renato Sanches en Roberto Firmino
  • Revolutionair design (360Torsion Tape en 360 Agility Bandage System)
  • Innovative laceless design
  • Lichtgewicht: 213 gram
  • adidas Torsion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *