Real Madrid 3e Shirt Europa 2018-19

real madrid 3e shirt europa 2018-19Een zeer uniek rood voetbalshirt voor de Champions League met het Real Madrid 3e shirt Europa 2018-19. Het is een opvallend rood Real Madrid tenue voor jong en oud. Verder heeft deze een dubbele batch op de mouw.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Europese voetbalkleding
  • Gratis thuisbezorgd!

Real Madrid is het team die de FIFA Club World Cup winner van 2017 is geworden. Inmiddels hebben ze de betreffende badge dus overgenomen van Barcelona. Een prachtig shirt met unieke kleurencombinaties. Het betreft hier dus een uniek Real Madrid 3de shirt 2018/2019.

Real Madrid 3e Shirt Europa 2018-19

Het Real Madrid 3e shirt Europa 2018-19 is weer is met opvallende kleuren te zien. De opvallende blauwe / donkere / witte kleuren zijn minder apart dan de witte draak van het seizoen 2014-2015 of het paarse voetbalshirt van vorig jaar. Het voetbalshirt maar vooral de nieuwe lijn krijgt de naam Champions League meets FIFA winners. De nieuwe adidas lijn staat vooral in het teken van nieuwe successen. Het Real Madrid 3e shirt Europa 2018-19 wordt ook wel het Champions League voetbalshirt 2018-19 genoemd. Het voetbalshirt zal voornamelijk te zien zijn in de uitwedstrijden van de Champions League. Een Real Madrid tenue is compleet te maken bij Unisportstore.nl. Wil je alles van Real Madrid dan kun je bijvoorbeeld ook nog het adidas Real Madrid trainingspak wit bestellen.

adidas Real Madrid 3de voetbalshirt

Het adidas Real Madrid 3de voetbalshirt rood is zoals gezegd zeer uniek. Een voetbalshirt, het voetbalbroekje en de sokken zijn allemaal te zien in de blauwe tinten met witte accenten. Een Real Madrid shirt is al jaren ontworpen door adidas. Het Real Madrid 3de shirt 2018-2019 zal over het algemeen te zien zijn in de Champions League. Een uniek gezicht om de Santiago Bernabeu volledig in het donker te zien. Het 3de voetbalshirt Madrid zal te verkrijgen zijn in alle maten. Zoals gezegd is het voetbalshirt erg populair overal ter wereld.

adidas Real Madrid FC Kleding Europees

De keus is niet gemakkelijk gemaakt voor de Koninklijke fans. We kunnen nu dus kiezen uit een 3-tal voetbalshirts waarvan twee vrij uniek zijn. adidas Real Madrid FC kleding Europees in het rood voor de Champions League. Wens je dus een Asensio shirt, Bale shirt 2018/2019, Marcelo voetbalshirt of een Sergio Ramos shirt? Je kunt hierboven doorklikken naar de verschillende aanbieders. Het is ook mogelijk om bij het donkere Real Madrid tenue 2018/19 of de prachtige Nike Mercurial voetbalschoenen te bestellen uit de Nike hoge voetbalschoenen lijn. De kraag is anders dan het adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024 maar wel geweldig om te dragen.

  • Europese voetbalshirts
  • Real Madrid CF
  • Koninklijke fans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *