Atletico Madrid Tenue Thuis 2018-2019

atletico madrid tenue thuis 2018-2019Het Atletico Madrid tenue thuis 2018-2019 voor dit seizoen in de Primera Division, Champions League en Copa. Een nieuw stadion met de naam Wanda Metropolitano waar ook een nieuw thuistenue 2018/19 bij hoort. Nike heeft het ontwerp Dri-FIT gemaakt met mesh-panelen voor verkoeling. Trade Plus500 uiteraard weer in het midden als hoofdsponsor. Wil jij net als Griezmann, Diego Costa, Lemar, Koke, Niguez, Kalinic of Juanfran het prachtige voetbaltenue dragen? Bedruk deze dan met naam en nummer. Wat mag volgens jou wel veranderen aan het complete tenue?

Ben je dus ook al in het bezit van het Atletico Madrid thuisshirt en het trainingspak? Dan zal het gehele Atletico Madrid tenue 2018/19 een mooie aanvulling zijn op je collectie. Laat ons onderaan weten wat je van het tenue vindt en misschien win je hem wel.

  • Club: Atletico Madrid
  • Kleuren: rood, wit en blauw
  • Nike voetbalkleding
  • Thuisshirt, short en kousen

Het thuistenue is ontworpen in samenwerking met Nike. Door de decennia lange reputatie van de sportgigant ben je uiteraard verzekerd van de beste kwaliteit van je aankoop. Het Atletico voetbaltenue zal dit jaar vanzelfsprekend te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club in de Spaanse competitie. Daarnaast is deze natuurlijk ook dit jaar weer te zien tijdens de Champions League. We hopen met z’n allen dat we dus nog lang mogen genieten van het Atletico Madrid tenue thuis 2018-2019 tijdens het grootste toernooi van het jaar.

atletico madrid thuisshirts 2018-19

direct bestellen vsd

Atletico Madrid Tenue Thuis 2018-2019

Het Atletico Madrid tenue thuis 2018-2019 is voor het aankomend seizoen ontworpen met een witte met rode basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door blauwe accenten. Zo vinden we de blauwe kleur terug op de short en kousen en aan de zijkant van het Atletico Madrid thuisshirt 2018-2019. Daarnaast vinden we het Nike logo in het blauw op de rechter borst en het Atlético Madrid logo op de linker borst. De sponsor Plus 500 Trade Online is nieuwe en is zichtbaar in het midden. Het gehele Atletico Madrid thuistenue 2018-2019 bestaat uit het Atletico Madrid thuisshirt 2018-2019, het Atletico Madrid broekje en de Atletico Madrid kousen.

Zoals te zien op de afbeelding heeft ook het short de mooie blauwe kleur welke een rust in het tenue brengt. De voetbalsokken hebben weer de terugkerende rode kleur van het thuisshirt waardoor het thuis tenue Atletico een mooi geheel wordt. Door de samenwerking met Nike is het hele tenue ontwikkeld met het bekende Dri-Fit materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Zo zal het Atletico Madrid tenue thuis 2018-2019 dus lekker droog op de huid blijven aanvoelen. Maak dus vandaag nog je Atletico collectie compleet. Bekijk daarnaast ook het Nike Atletico Madrid uitshirt 2019-2020 en de Nike voetbalschoenen in de store.

  • Club: Atletico de Madrid
  • Primera Division
  • Atletico Madrid store
  • Seizoen 2018-2019
  • Thuistenues
  • Stadion: Wanda Metropolitano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *