Nike Atletico Madrid Voetbaltenue Blauw 2023-24

nike atletico madrid voetbaltenue blauw 2023-24Bestel bij ons het Nike Atletico Madrid voetbaltenue blauw 2023-24 voor het nieuwe seizoen. Een strak tenue welke ontworpen is van 100% polyester. Je kunt hier lekker in trainen of gewoon in chillen. Bestel deze vandaag en maak je collectie compleet.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • WhaleFin.com

Ben je al in het bezit van een trainingspak? Je kan er dan ook zeker mooi een uittenue naast hangen. Een tenue om trots op te zijn en heeft ook nog eens een lekker zitcomfort. Desalniettemin hopen we weer op successen van de club maar dat is altijd afwachten. Uiteraard hebben we prijzen en beoordelingen vergeleken op basis van de aanbieders online. We zijn uitgekomen bij onze aanbieder Voetbalshop.nl. Ga voor meer kleding naar het Nike Atletico Madrid voetbalshirt 2023-2024.

Griezmann is weer terug en gaat met Memphis en Morata zeker 30 goals maken – VSD

Je weet vast van de nauwe samenwerking met sportgigant Nike. Je bent hierdoor sowieso verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Dri-FIt ken je nu wel en dat in combi met mesh-panelen zorgt voor een fris gevoel. Deze zien we tijdens de uitwedstrijden in de Primera Division, Copa en Europa. Daarnaast is deze uiteraard ook te bewonderen tijdens de editie van de Champions League. De weg die ze zijn opgegaan komt mede door Diego Simeone. Je kunt in onze shop alles krijgen van deze club.

Nike Atletico Madrid Voetbaltenue Blauw 2023-24

Zoals te zien op de afbeelding is het een opvallend design. Het tenue heeft een blauw met witte basiskleur. Niks nieuws voor een uitvariant. Zo vinden we op de rechter borst het Nike logo en aan de andere kant het logo van voor 1910. Uiteraard vinden we in het midden de shirtsponsor. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met dit schitterende tenue. Je krijgt het utishirt, het voetbalbroekje thuis en de voetbalsokken. Het short heeft een blauwe basiskleur met een witte accenten en donkerblauwe strepen aan weerszijden. De kousen zijn blauw en verder hebben we nog meer kleding. Daarnaast is er door Nike gebruik gemaakt van het hoogstaande Dri-Fit materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Zo zal deze ten alle tijden lekker droog en comfortabel blijven aanvoelen.

  • Kledingsponsor: Nike
  • Hoofdsponsor: WhaleFin
  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Uitkleuren: wit en blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *